Најновије

ЕРОТСКА БАЛАДА: Секси Катарина Гардијан обара с ногу, а спот ћете гледати изнова и изнова! (ФОТО/ВИДЕО)

Катарина Гардијан је после "Опреза" обрадовала публику новим спотом за емотивну баладу "Ове ноћи".

Врела балада за зимске дане (Фото: Јутјуб)

Некадашња “Пинкова звезда”, која је већ на самом почетку овог такмичења привукла велику пажњу, коначно је својим фановима поносно представила још један нови спот, који ће, судећи по првим критикама, озбиљно парирати претходном “Опрезу”.

Катарина Гардијан (Фото: Јутјуб) Спот је сниман на неколико локација у Београду, а песма је рађена у Берну, у студију продуцента који је номинован за престижну “Греми” награду. Текст песме писао је Сенад Карабеговић, спот је реализовао Тоxиц, а ова реп балада је потпуно другачија од свих досадашњих и носи јаку емоцију. Иначе, овом песмом Катарина најављује свој нови албум, који ће изаћи пред лето. – Срећна сам што имам прилику да сарађујем са правим професионалцима. Уживам у ономе што радим и трудим се да будем иновативна и другачија – рекла је Катарина, која вредно усавршава своје вокалне и плесне способности.

Катарина Гардијан (Фото: Јутјуб) Први сингл “Опрез” оставио је велики утисак на публику, а након што је у њему показала своје плесачко умеће, Катарина је одлучила да још више одушеви своје фанове, како певањем, тако и стајлингом. Погледајте спот за песму “Ове ноћи”, коју многи називају новом женском химном! Да видите покушај самоубиства у Паровима, погледајте ОВДЕ. Извор; Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА