Најновије

ШЕШЕЉ: Јеремић лаже као пас!

Лидер радикала Војислав Шешељ тврди да је досовски кандидат за председника Вук Јеремић безочно слагао када је на једној од својих трибина рекао да је помогао Шешељу док је овај био у затвору Хашког трибунала. Шеф СРС истиче да је Јеремић док је био шеф дипломатије био спреман да га пусти да умре заточен у Хагу.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Све је почело тако што је Јеремић на трибини у Смедереву изјавио да је лично помагао Шешељу у тренуцима „кад је било најтеже и кад су га сви оставили“?!
- Кад му је било тешко и кад су га оставили саборци, мало људи у Србији му је помагало, а у тај круг сам спадао и ја. Ако ми не верујете, питајте човека који му је био лојалан до краја, а то је Дејан Митровић – поручио је Јеремић својим присталицама.
Шешељ је такође казао како први пут чује да му је Јеремић икада помогао.
- Јеремић, као и увек, лаже. Лаже као пас! Он ми никада у животу ништа није помогао. Истина је само да Вјерица Радета једном звала Јеремића док сам био у Хагу, тешко болестан, да га пита може ли да провери како сам. Он је тада био министар иностраних послова и рекао је Вјерици како ће сазнати и јавити шта се са мном дешава. Али, никад јој се више после тога није јавио. Оставио ме буквално да умрем у Хагу. Али, ја сам, ето на несрећу преживео и нећу се смирити док га не раскринкам – закључује Шешељ. Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА