Најновије

НАЈБОЉИ СТАРТ: Један од председничких кандидата добио сина (ФОТО)

Трка за позицију председника Србије увелико траје иако избори још нису формално расписани. Кандидати обилазе Србију и гостују у медијима, али ће један од њих, поред политичких обавеза, морати да да у кампањи мења и пелене.

Кандидати (Фото: Јутјуб)

Наиме, председник Народног слободарског покрета и кандидат за председника Србије Мирослав Паровић је прошле недеље добио друго дете, сина Немању. Паровић је најмлађи кандидат за председника Србије и рођен је 1984. године. у Зрењанину. Основну школу завршио је у месту Јаша Томић, а средњу електротехничку школу „Никола Тесла“ у Зрењанину. На Факултету техничких наука у Новом Саду завршио је електротехнику као један од најбољих студената генерације (просек оцена 9,82) и стекао звање: дипломирани инжењер електротехнике и рачунарства – мастер. Радио је на бројним инжењерским пројектима и писао је стручне и научне радове у области електроенергетике, обновљивих извора енергије и енергетске ефикасности. Он поносно истиче да је дете паора и посебно се интересује за развој концепта села одрживог у 21. веку и сматра да Србија мора да производи здраву храну, чисту енергију и нове технологије. Паровић каже да му је политички узор Деспот Стефан Лазаревић.

– Најмлађи сам политички лидер у Србији и бићу најмлађи кандидат за председника. Сама та чињеница говори о томе да нисам одговоран за све лоше политике вођене у Србији већ готово три деценије. А немојте ми рећи да они који су народ и државу довели у стање у коме је сада могу да поправе ситуацију?! Са друге стране, имам већ доста искуства и у професији за коју сам се образовао и куриозитет је да иако сам најмлађи имам више радног стажа у струци од највећег броја других кандидата. Такође, све време водим једну умерену и одговорну политику све време се трудећи да снижавам друштвене тензије, а за разлику од других који распламсавају поделе. Мислим да ме управо та одговорност можда још и више од младости издваја од других – одговорио је Паровић у интервју за портал „Космопол“ на питање шта га кандидује да буде председник Србије. Извор: Oslobodjenje.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА