Најновије

Била сам сексуално несрећна, а онда сам одлучила да желим да ме задовољи 100 мушкараца

Споља је мој живот изгледао савршено - каријера која већ годинама убрзано иде узлазном путањом, а уз то и диван дечко за кога сам планирала да се удам. Али, тако је изгледало само споља.

Илустрација (Фото: beeg.com)

Када је мој дечко добио фантастичну пословну понуду у Њујорку, решили смо да се одселимо тамо. Диван стан у центру града, фенси зграда са све вратаром и пас. 
Све је било идеално, а ја сам се једног јутра пробудила и схватила да сам несрећна. Иако сам у свим осталим аспектима неумољива и одлучна, када је љубав у питању не умем да одем већ себе кривим за све што не ваља у вези.
Из оне прошле изашла сам депресивна, очајна и 20 килограма тежа. Сада сам то исто пролазила са садашњим дечком, Џејмсом. И онда сам схватила. Нисам срећна и желим да се виђам са другим људима и да спавам са њима. Са што више њих. И онда сам пред 40. рођендан решила да желим да спавам са 100 мушкараца.
Пре него што кренем, три ствари морам да напоменем:
- Двадесете године су биле време када сам почињала каријеру и то ми је било на првом месту. Било је секса, али између два састанка, док ми се ноге тресу од умора.
- Први оргазам доживела сам у 31. години, јер сам тек тада упознала човека који је заправо желео да упозна моје тело и задовољи ме.
- Џејмс је био 57. човек са којим сам у животу спавала
Ово су била моја правила:
- Секс са истим човеком се не рачуна.
- Орални секс се не рачуна.
- Морам да доживим оргазам. Више не желим да пристајем на секс без оргазма.
Када сам то решила, направила сам профил на пар сајтова и кренула у потрагу.
Број 58
Био је то Стјуарт, који ме је очарао својим врцавим реченицама. Уговорили смо састанак и ушетао је у свом Гучи оделу. Испоставило се да је милионер. Био је потпуно самоуверен.
Набрајао ми је своје приватне авионе, аутомобиле и куће и рекао ми да ћу до трећег састанка изгубити главу за њим. Већ тада сам била луда за њим и позвала га у стан.
Због сексуалне тензије коју је направио била сам уверена да ће секс бити невероватан. Био је сасвим, сасвим просечан. Пристала сам и на други састанак, јер ионако нисам доживела оргазам, па ми се секс са њим према мојим правилима не би рачунао док се то не деси.
Дошла сам код њега кући. Када сам видела да све прети да буде исто као и прошли пут, зауставила сам га и наводила га корак по корак. Непуних пола сата касније, доживела сам оргазам и срећна отишла својој кући. По први пут сам се заузела за себе и захтевала оргазам од мушкарца и било је фантастично.
Број 65
Једном приликом упознала сам брилијантног младог писца. Био је 10 година млађи од мене. Дружили смо се и излазили, пили чај и кафе, а онда смо једне вечери завршили у мом стану и у мом кревету. Био је то тих и нежан секс и уживала сам у њему.
Први пут сам имала секс са неким ко ме привлачи ментално и схватила сам да секс не мора да буде само животињска сирова привлачност. Излазили смо неко време а онда се разишли.
Број 84
Нашла сам га на интернету и одмах ми се допао. Разменили смо пар реченица и одмах уговорили секс. Када смо се нашли, села сам преко пута њега, а он ми је објаснио да воли да буде доминантан и да ће секс бити груб.
Рекао ми је да морам да реагујем ако ми нешто не прија јер он иначе неће стати. Пристала сам на то. Одмах ме је зграбио за косу и рекао "Сад ћеш играти по мојим правилима." Било је узбудљиво и истовремено и језиво.
Први пут је неко имао тоталну контролу над мојим телом. Видели смо се још једном. Наредио ми је да клекнем и ослоним се на руке, а онда ми је везао очи. Заледила сам се од страха.
- Јеси добро? - питао ме је: - Ниси поштовала правила. Рекао сам ти да ми кажеш када ти нешто не прија.
- Мораш да ми обећаш да ме нећеш повредити - зацвилела сам. Никад нисам чула себе тако уплашену.
- Мораш да ми говориш како се осећаш. Са мном си сигурна - рекао ми је.
Онда се секс наставио и заправо сам се осећала заштићеније него икад у животу и имала један од бољих оргазама.
Број 91
Била је то режисерка једне серије по имену Габријела. Била је шармантна, генијална и лезбијка. Никада нисам размишљала о женама, али када сам упознала Габријелу све што сам желела је да стално будем крај ње. На крају сам јој признала шта осећам.
- Ја сам у вези, а ти си стрејт - рекла ми је. Одбила ме је.
Пет месеци је прошло од тога. Спавала сам са другим мушкарцима, али нисам могла да престанем да размишљам о њој. Онда ме је једне вечери пустила да је пољубим. Ускоро, пристала је и да преспава код мене.
Плашила сам се јер никад нисам била са женом. На крају сам решила да ћу њој препустити вођство. Док нисам спавала са њом, орални секс нисам сматрала сексом.
Тек са њом сам схватила да орални секс некад може да буде и бољи од "правог." Била сам на добром путу да се заљубим у њу, а онда ми је рекла да ће се виђати са мном само ако смо у моногамној вези. Тада сам схватила да је крај нашем виђању.
Ускоро по нашем раскиду уследио је мој 40. рођендан. Фалило ми је још само деветоро људи да дођем до циља. Пријатељи су ме питали да ли ћу сада поставити нови, рецимо 200 људи.
У суштини, мислили су да је то хир и зезање, али ја сам научила врло важне ствари: научила сам да одем када ми веза не прија, научила сам да тражим задовољство, научила сам да се некада и препустим. И схватила да једва чекам године пред собом да сво то знање употребим.
Не губите време, само ОВА једна ствар показује да ли она жели секс са вама. 
Извор: marieclaire.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА