Најновије

СВЕ САМ ЗВЕЗДЕ ПРЕБРОЈАЛА: Имао је огроман пен*с и то је био најбољи секс у мом животу (18+)

Морала сам да пробам и поново бих.

Илустрација (Фото: beeg.com)

Пријавила сам се на програм размене студената и убрзо добила потврдан одговор. Спаковала сам кофере и отишла у Америку.
Била сам смештена код једне фине породице са двоје мале деце. Они су ме дочекали на аеродрому и одвели у свој топли дом.
Како бих зарадила за џепарац почела сам да радим у једној малој књижари у близини. 
После неколико дана, власница ме је оставила саму да радим поподневну смену и рекла да ће се вратити увече. Иначе није било много посла, јер је књижара углавном имала старе књиге и антиквитете, али то поподне је било другачије.
Обукла сам струкирану тунику са дубоким деколтеом, а имам чиме да се похвалим у том подручју.
Била сам нагнута над пултом када сам чула звонце изнад врата. Подигла сам поглед и видела дечка тамне пути како отворених уста гледа у мом правцу.
Одмах сам се исправила и као прави професионалац питала како могу да му помогнем, а у том тренутку нисам морала да знам да читам мисли да бих знала који је његов одговор.
Упитао ме је за једну књигу и ја сам отишла до полице. Рекао ми је да није раније виђао и упитао да ли сам нова. Потврдно сам одговорила, а онда се понудио да ми покаже около, а ја сам пристала.
Увече ме је покупио колима и возикали смо се около. Иначе сам радознале природе, а чула сам да су црнци обдаренији, па ме је копкало да ли је то истина, а сада ми се пружила прилика да то и проверим.
Одвезао нас је на видиковац - напуштено брдо на које долазе парови како би имали секс. Мало по мало ствари су ишле својим током и то се десило. 
Кренули смо да се љубимо, а моја рука је убрзо кренула ка његовом међуножју. Шаке су ми нормалне величине, али онај пакет нисам могла у потпуности да обухватим.
Почели смо да се скидамо, а онда сам се спустила да му пружим орал. У једном тренутку сам помислила да ћу се угушити његовим великим пенисом, а онда је ушао у мене.
Све сам звезде пребројала. Секс је био толико добар да ме чуди како су му амортизери и даље функционални. 
То ми је био први пут са црнцем и морам да признам да ми се јако допало и да бих свакако поново пробала. Урадите му ОВО током сек*а и неће знати шта га је снашло!
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА