Најновије

ЗАМАЛО МЕ НИЈЕ УБИО ОД СЕКСА: Викала сам не, али када се забио у мене очи су ми испале! (18+)

Тада сам са мојом сексоманком имао план. Требало је одмах са врата да се дохватимо...

Скес (Фото илустрација: Принтскрин)

Брзо је ушао и још брже затворио врата за собом...
– Што је ово, немамо цео дан, рекао сам гола, и с*се и све, а ти још у хаљини! Пожурила сам са свлачењем, а он је упалио ауто.
– Куда ћемо? – изустила сам тихо, савладана жељом за њим у мени.
– Па шта си мислила, да ћу те овде наскочити, на паркингу? Можда сам и могао, али нећу да ризикујем. Вереница ће доћи за два сата, а ја сам напаљен као коњина, могао бих цео дан да те ј*бем. Још сам осетио да си тесна, ау јадна, пући ћеш.
Ја сам тада била већ потпуно гола, раширених ногу. Возио је брзо, дивљачки, и знала сам да ме такав секс очекује. Започео је раскопчавање своје кошуље.
– Отвори прозор – рекао је.
Изашао је напоље, у белој раскопчаној кошуљи, и даље у панталонама. Стао је поред отвореног прозора и кроз шлиц извукао импресивну алатку.
Био је груб. Рукама ми је све јаче гурао главу ка љему, давио ме је и задовољно испуштао урлике. 
– Оох то мила моја, тако се… тако се то ради лепото! Где ми је телефон да сликам ову лепоту… Чекај.
Прошетао до торбице у којој је био његов мобилни.
– Немој радити то, не желим.
– А гле ово сад, па нисам ја питао што желиш. Твоје је да пушиш, не да причаш, хајде! Опет сам отворила уста. Тада је подигао телефон и зачуло се: „шкљоц, шкљоц, шкљоц”. Поправио је крагну на кошуљи. Ставио је телефон у џеп кошуље и сместио руке на леђа. Уживао је гледајући како му то радим. – Аах добра си, како си само добра, за ово имаш право да бираш… ааааааах…. имаш право да бираш позу.  Извадио га је из уста и отворио врата. – Ах мили, ј*би ме! – Полако, сад подмазујем да не боли. – Нека боли, брига ме, желим те! Насмејао се, подигао ми ноге и легао преко мене. Забио га је до краја. Моји врисци су били све гласнији и гласнији. Маскара ми се размазала, осетила сам како ми сузе клизе низ образе.  – Аааах како ме боли! Насмејао се и почео још јаче. Груди су ми летеле лево-десно, он их је шакама сакупио и стезао. Онда би их пуштао, па врхом језика додиривао брадавице, онда лагано дувао у њих… Оне су биле попут стрела, успаравне, док сам ја дрхтала.  – Јел те боли? – питао ме је подругљиво. – Оох боли! – Е тек ће да те боли, не престајем док не пукне! – Ааааах стани, јоооој, стани, аааааааааааах! Чинило ми се да никада неће престати. Био је сав мокар попут разјареног бика. Одједном је почео да трза, снажно ме је загрлио. Лежали смо отприлике двадесетак минута. Тешко дисали, али срећни, он испражњен, ја напуњена. Дуго ме нико није дохватио овако дивљачки, болело ме је, али сам уживала. То сам му и рекла. Погледајте ОВДЕ, потпуни странац ме је одвукао у мрак и тамо ме одрадио! Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА