Најновије

ШЕШЕЉ: Вучић је стварао СНС, а не Тома, Николић је продао идеологију за новац!

Војислав Шешељ се још једном осврнуо на актуелну ситуацију у СНС, и однос Вучић-Николић:

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

- Кад је формирана СНС, Тома је очајавао и призивао Вучића да му се придружи. Они никад нису били у добрим односима, али није могао да створи странку без њега. СНС је стварао Вучић, стрпљивим радом на терену. Томислав Николић воли да се лежерније понаша, да пече ракију викендом - казао је Шешељ за Пинк телевизију.
Највећи хендикеп Томислава Николића је што није образован, али је елоквентан, тврди он.
- Када се прославио оним говором у Народној скупштини, четири пута сам му ја то враћао на дораду, па се тако и прославио - каже лидер СРС.
На питање шта се то код Томислава Николића променило, па је од једног од најближих Шешељевих сарадника, постао политикант, лидер СРС је рекао:
- Он је некада био сасвим другачији човек, частан, поштен и скроман. Скромност је најважнија у политици, али је она пукла када је први пут осетио већи новац. Он је продао идеологију за новац. Станко Суботић је за кампању 2008. дао милион евра, све је то Николић ставио у свој џеп, а странку задужио у банци за 600.000 евра под каматом од 19 одсто. Добио је велики новац и од Мирослава Мишковића, Милана Бека и страних фондација. Погледајте ОВДЕ шта стране новине пишу о Вучићу и кандидатури Николића. Извор: espreso.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА