Најновије

ЗВЕЗДА УЗЕЛА КОРАЋА: Црвено-бели победом над Партизаном освојили први трофеј у сезони! (ВИДЕО)

Кошаркаши Црвене звезде освојили су први трофеј у сезони, Куп Радивоја Кораћа, пошто су вечерас у финалу у Нишу савладали Партизан са 74:64.

Славље кошаркаша Црвене Звезде након узетог трофеја (Фото: принтскрин)

Човек одлуке био је Марко Гудурић, који је "експлодирао" у последњој четвртини и после изједначених 30 минута игре је малтене сам победио Партизан и донео Звезди пехар. Силно ослабљени Партизан је играо одлично три четвртине, али је један очајно лош потез иначе очајног Гордона, испоставило се, пресудио. У последњем нападу на крају трећег дела игре Гордон је пет секунди пре краја направио фаул у нападу, а Гудурић је у последњој секунди, са девет метара, погодио тројку која је Звезди донела предност од пет поена. Одмах потом, у првом следећем нападу, Симоновић је додао тројку, донео Звезди осам поена предности и то је била разлика коју Партизан више није могао да стигне. Звезда је у последњој четвртини потпуно контролисала меч, ишла на 12 поена предности, атрактивним потезима је подизала навијаче на ноге и на крају заслужено дошла до трофеја, првог у новој сезони. Партизан је играо веома ослабљен, без Хечера, Маринковића, Копривице и Робинсона, као и тренера Џикића на клупи. Погледајте величанствену бакљаду Делија у Чаиру: Црвена звезда - Партизан 74:64
(23:23, 13:11, 16:13, 22:17)
Дворана: "Чаир" у Нишу.
Судије: Војиновић, Белошевић, Јовчић.
ЦЗ: Волтерс, Томспон 15, Митровић 12, Лазић 1, Добрић 1, Симоновић 18, Ракићевић, Џенкинс, Гудурић 18, Јовић 5, Кузмић 2, Бјелица 2.
ПАР: Ратковица 2, Врабац 12, Танасковић, Величковић 9, Мајсторовић 2, Бирчевић 11, Андрић 8, Пот 6, Гордон 8, Луковић 6.
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА