Најновије

Милица Дабовић послала нову дирљиву поруку: "Знате да сам емотивац..." (ФОТО)

Искрено и отворено.

Милица Дабовић (Фото: Инстаграм)

Кошаркашица Милица Дабовић огласила се и на Инстаграму, први пут после јучерашње вести да ју је њен момак Шиме Шикилић Симон претукао. У дугој поруци, она се захвалили свима који су јој писали у овим тешким тренуцима и који су јој пружали подршку, а текст преносимо у целости:
"Драги моји, желим да се овим путем захвалим свима вама, који ми константно пишете и свесрдно ме подржавате у овим, за мене, тешким тренуцима. Ваша подршка ми живот значи. Ваша топла реч је злата вредна. Теши и охрабрује. Велико хвала знаним и незнаним, а посебно женама - жртвама насиља, са којима делим судбину, не само у хуманој кампањи, него сада и у стварном животу. Драге моје, ваше речи само потврђују да смо заједно јаче и да нас сличне невоље челиче, да из свега изађемо храбрије и снажније. Верујем да знате да сам велики емотивац и да све интензивно доживљавам и лепо и ружно што ми се догоди, а бескрајно хвала свима вама, који верујете и који ми поручујете да ће мој спортски и борбени дух да ми помогне да превазиђем ову ружну ситуацију. Познато је да сам увек искрена и да све што радим, чиним из срца, зато и сада нисам ћутала, ни крила ништа од медија, са којима имам дугогодишњу перфектну сарадњу. Из истих разлога ми не пада на памет да, не дај Боже, игноришем вашу подршку, гомилу порука, које ми стижу са свих страна. Код мене нема фолирања, ни никаквих мистерија, зато вам најдиректније и најискреније шаљем моју огромну захвалност. Са вером и утехом да ће мој пример неком да значи и да ће због тога пријавити одмах насиље,ово искуство це и мени да помогне да се убудуће у мојим новим борбама носим са животом још зрелије и чвршће. Још једном, велико хвала, воли вас ваша Милица Дабовић".
Силеџија наставља да терорише Милицу Дабовић. Кошаркашица открила стравичне претње које је добила од бившег дечка које можете прочитати ОВДЕ.
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА