Најновије

ПАЛМА: Ванредним парламентарним изборима би постигли веома важно јединство Србије

- Јединствена Србија предлаже премијеру Алелсандру Вучићу да се у Србији заједно са председничким распишу и ванредни парламентарни избори - изјавио је председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма.

Драган Марковић Палма, фото: Јединствена Србија

Разлог за расписивање ванредних парламентарних избора, према његовим речима, јесте учвршћивање јединства и стабилности у Србији, а пре свега поводом ситуације у региону.
- Очигледно је да поједини председнички кандидати представљају сами себе и нисам чуо да се оглашавају о захтеву Изетбеговића за ревизију тужбе против Србије - изјавио је Марковић.
Како каже, то значи да те кандидате не интересује Србија већ искључиво лични интерес.
- Једини који се кандидује за председника Србије због Србије је Александар Вучић и ови избори су најважнији од 2000. године. Ванредним парламентарним изборима би постигли, у овом тренутку веома важно јединство Србије, као одговор на све затегнутије односе у региону и како би сачували мир и наставили европски пут Србије, а да при том чувамо државне и националне интересе. У Скупштини Србије не треба да седе они који немају легитимитет и не представљају никога. Очекујем да ће мој коалициони партнер, Ивица Дачић, подржати мој предлог - рекао је Марковић. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА