Најновије

Вучић одговорио на питање које све занима! Хоће ли бити парламентарних избора?

БЕОГРАД - Премијер Србије Александар Вучић каже да је близу да донесе одлуку о томе да ли ће бити одржани ванредни парламентарни избори, али и да је још неће саопштити.

Александар Вучић (Фото: Принтскрин)

Вучић је новинарима на Сајму туризма у Београду рекао да сигурно неће дозволити повратак Србије у прошлост и да поновни сукоби угрозе економски напредак. Он је подсетио да је раст туризма у Србији у односу на 2015. годину чак 13 одсто и да самим тим све више гостију долази у нашу државу. "Оно на шта смо посебно поносни је да смо ваучерима, којима су се многи смејали, много постигли. Желимо да људи уживају у нашој земљи, а не да иду негде другде. морамо што је могуће више да учинимо заједно да привучемо и стране туристе, да се враћају у Србију. Верујем и да договоре можемо да правимо и са земљама у региону, ту пре свега мислим на Црну Гору, Мађарску. Због тога нам је најважније да сачувамо стабилност у региону, мир и безбедност и нећемо дозволити повратак у прошлост. Београд постаје једна од најважнијих сити-брејк дестинација и на томе сам посебно захвалан градоначелнику Синиши Малом. Београд је град кранова, дизалица, градилишта, а исто желимо и за друге градове у Србији", навео је Вучић. Он је потом Сајам туризма прогласио отвореним уз повик "Живела Србија!"
Вучић је, одговарајући на питање да ли ће бити парламентарних избора, рекао да је врло близу да донесе одлуку о томе, али да је неће још саопштити.
- Видео сам захтеве неких коалиционих партнера, близу сам да донесем одлуку, али то неће бити пре понедељка - рекао је Вучић. Погледајте ОВДЕ, Зорана Михајловић открила: Вучић ће бити председник, а премијер ће бити... Извор: Б92/Блиц/Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА