Најновије

ИМА ПОДРШКУ ВУЧИЋА: Брнабић размишља о функцији премијера

Министарка за државну управу и локалну самоуправу Ана Брнабић изјавила је да у раду има озбиљну подршку премијера Александра Вучића и "одрешене руке" за многе ствари, а ако би јој било понуђено место председника владе, каже да се не би "бланко прихватила те функције".

Ана Брнабић (Фото: Јутјуб)

"Морала бих да имам припремни период да се консултујем шта је и како урађено по којим ресорима и без тога не бих се бланко прихватила те функције. На основу тога бих проценила да ли ја то могу или не могу да радим", рекла је Брнабић у интервјуу за данашњи "Блиц", одговарајући на питање шта би урадила да јој стигне понуда да буде премијер.
Брнабић није желела да улази у то ко би могао да буде будући премијер, наводећи да је то одлука неког другог и да на то нема утицаја.
Поводом подршке у раду, Брнабић наводи да јој је премијер дао дао води министарски ИТ савет и да ниједног тренутка није интервенисао да каже чиме тај савет треба да се бави.
"Питао ме је само колико треба новца из буџета за то што хоћу да урадим", казала је она.
Брнабић је констатовала да не постоји законско решење које ће да спечи партијско запошљавање, а да промена менталитета почиње када почнете да инсистирате на одговорности надлежних.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА