Најновије

МАЈКО МИЛА! Нинова ћерка се скинула на бини, другој такмичарки севала гуза, а онда је устала и Карлеуша и настао је лом у студију! (ВИДЕО)

Ватренији дуел на сцени "Звезда Гранда" дуго није виђен, а сјајном енергијом девојке су подигле и Јелену Карлеушу која их је (за промену) нахвалила.

"Звезда Гранда" (Фото: Јутјуб)

Други круг такмичења “Звезде Гранда” почео је прошле суботе, али синоћ су певачи који су били у дуеслима атмосферу у студију довели до усијања!
Посебно две кандидаткиње, од којих је једна за кратко време постала позната јавности. Реч је о ћерки покојног певача Нина, Сандри Решић и о кандидаткињи Цаци Марковић.

И док је Цаца одмах на сцену изашла у секси костиму испод ког је све време севала њена затегнута гуза, Сандра се скинула после прве песме, баладе “Тихи убица” и направила општу пометњу у студију “Гранда“!

Ни Јелена Карлеуша није остала имуна на енергију коју су девојке унеле на сцену, па је устала, ђускала, врцкала…

…а онда им је уделила комплименте: – Оно што је најдоминантније кад се обе погледате је то да вам је стајлинг фантастичан! Фризура, шминка, костим… Тако треба да изгледају девојке које стоје на сцени једног шоу-програма које размишљају о свом сценском наступу, о свом имиџу, јер свака звезда поред талента певачког и добре песме, мора у 21. веку да има свој препознатљив модни стил – рекла је Карлеуша која се тренутно налази на турнеји у Америци. Како је то изгледало у “Звездама Гранда” и која девојка је прошла у наредни круг, погледајте у снимку испод, од 30:20 минута: Шокантан кућни видео! Погледајте ОВДЕ, гурнула руке у међуножје па полизала прсте! Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА