Најновије

ШОК, РТС ОДЛУЧИО! Ево ко ће представљати Србију ове године на Евросонгу! (ВИДЕО)

Мало је рећи - шок!

Евровизија (Фото: Јутјуб)

Представница Србије на овогодишњем 62. Евросонгу у Кијеву биће Тијана Богићевић. Одлуку су донели уредници Музичке редакције РТС-а.
Тијана тренутно живи и ради у Америци. Већ је учествовала на Песми Евровизије 2011. године као пратећи вокал, када је Србију представљала Нина Радојичић са песмом "Чаробан". Евровизијско искуство сматра непроцењивим и увек је прижељкивала да се поново појави на тој позорници. 

Аутори овогодишње српске песме су музички продуценти, композитори и оснивачи "Symphonix International": Борислав Миланов, Бо Персон, Јохан Алкенас и Лиса Ан-Мари Линдер. Као аутори радили су на многим пројектима, а на Песми Евровизије су остварили значајне успехе и били део тима који је 2014. године победио на такмичењу са Кончитом Вурст и песмом "Рисе Лике а Пхоениx". Ауторски су тим нумере „If Love Was A Crime", са којом је Бугарска прошле године освојила четврто место! Током година радили су заједно или одвојено на многим албумима и сарађивали са уметницима као што су Kelly Clarkson, John Legend, Kylie Minogue, Lady Gaga, Jonas Brothers, Tokio Hotel, Mary J. Blige, Armin Van Buren, Conchita Wurst, Jamiroquai... Такмичење за 62. Песму Евровизије биће одржано у Кијеву (Украјина). Полуфинала су заказана за 9. и 11. мај, док је велико финале 13. маја. Све три вечери РТС ће емитовати у директном преносу. Погледајте ОВДЕ она је назвала Карлеушу к*рвом пред свима! Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА