Најновије

БИЛА ЈЕ НАША СЕКСУАЛНА РОБИЊА: Овако ми је брачни пар вратио дуг у натури!

Живим у малом градићу иначе познатом туристичком месту,и као и многи мештани издајем собе туристима преко лета.

Илустрација (Фото: beeg)

Ова прича се десила пре 5-6 година,временом сам можда неке детаље улепшао,али сам догађај се десио углавном овако како ћу написати.
Јелена и Зоран су били брачни пар ни по чему другачији од других гостију. Пар година млађи од мене,она плавуша,лепих али не великих груди,обле гузе,средње висине.Он мало виши од ње,просечан човек у сваком погледу,али обоје врло драги и симпатични. Више су времена проводили у мом друштву,него неки други,али било је гостију са којима сам се дружио и више.
Пошто издајем две собе на спрату,обично буду горе две породице,али тада се десио процеп између једних и других гостију,тако да су били два дана сами.Ова се прича десила у том периоду.
Тог дана су се вратили раније са плаже,Јелена је прошла право на спрат,а Зоран ми је махнуо и позвао на пиво код њих.На спрату имам дневни боравак са кухињом који иначе деле гости,али пошто су били сами,цео боравак је био њихов.
Наравно,одмах сам прихватио позив и попео се на спрат.Зоран и ја смо сели у дневни боравак,уз по флашу пива,док се Јелена спремала за туширање.Из дневног боравка се иде директно у купатило,а ја сам седео тако да сам гледао према њему.
Јелена је носећи ствари ушла у купатило,а Зоран је почео да прича о томе како су њих двоје разговарали да би у циљу буђења страсти након десетак година брака,и након што су испробали све што двоје могу да ураде,пожелели да испробају тројку.
Питао ме је да ли би хтео да учествујем у томе.Мене су изабрали из више разлога,прво нисам из њиховог места,које је мало и боје се да би се то брзо прочуло,друго разведен сам,треће допадам се Јелени.
Пошто се трудим увек да се моји гости пријатно осећају код мене,морао сам да пристанем.У ствари био сам пресрећан.
Договорили смо се да кад Јелена изађе из купатила,да он почне да је мази и љуби,а кад се она опусти,да се ја прикључим.
Тако смо се договорили,али Јелена је то променила.Очигледно је знала шта смо причали и претпостављала да сам пристао,изашла је из купатила умотана у пешкир који јој је једва покривао гузу. Пришла је до стола где су јој стајале цигаре и савила се да их дохвати тако да је открила своје голо међуножје, а ја сам одмах осетио поздрав свог вршњака.
С обзиром да је свима било јасно шта се дешава, нисам чекао да Зоран предузме први корак већ сам се одмах дао у акцију, а она је то веома лепо прихавтила.
Секс је био невероватан. Она нам је обојици посветила подједнаку пажњу и трудила се да нас подједнако задовољи. 
После другог оргазма, само је рекла да данас жели да је ми задовољавамо, а да ће нам сутра бити сексуална робиња и испунити све жеље које имамо.
Целу ноћ смо били заједно. Нас двојица смо се час смењивали у њој, док је она оног другог орално задовољавала, час смо обојица били унутра.
Сутрадан је испунила своје обећање.
Трећи дан су отпутовали. Нисам желео да им наплатим боравак, јер сам сматрао да су ми тај дуг већ отплатили, али у натури. Није било новца којим бих могао да купим такво искуство.
Никада се више нису јавили ни појавили. Једите ОВЕ 3 намирнице сваког дана и пенис ће вам бити тврд као камен!
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА