Најновије

РАДУЛОВИЋ ПРЕЛОМИО: Мирослава кандидат за председника?

4. марта на великој скупштини „Доста је било“ и званично ће потврдити одлуку да ће њихова функционерка Мирослава Миленовић бити њихов кандидат у трци за шефа државе.

Радуловић (Фото: Медија центар Београд)

Коначна одлука, према речима извора из ДЈБ-а, донета је пре десетак дана, када је најављено и да ће Миленовићева бити проглашена и за потпредседницу странке.
- Саша Радуловић је схватио да је за странку боље да има свог кандидата него да подржи неког. Од подршке Јанковићу давно је одустао јер је због њега почела да му се осипа странка, а са Јеремићем није успео са договори. Такође, уверен је да ће то што има свог кандидата побољшати имиџ покрета и да ће тако имати већу видљивост у медијима у наредном периоду. Иначе, Мирослава им је, како сматрају, најцењени и најпознатији члан. Ипак, неке велике резултате не очекују, наравно - завршава извор.
Политички аналитичар Бранко Радун уверен је да Радуловић овом одлуком „покушава да спасе оно што се спасти може”.
- Радуловић је у врло незгодној позицији, шта год да уради, испада губитник. Кампања свих осталих се закотрљала, председнички кандидати су већ ушли у његово бирачко тело, што Јанковић, што Јеремић. Сам Радуловић оптужује људе око Јанковића да му роваре по странци и ту се осећа изиграно и преварено, да неко са ким је требало да прави договор му сада заправо руши странку и узима бираче. Он сада покушава да контролише штету - објашњава Радун.
- За њега би било боље да се кандидује, он је препознатљив, док Мирослава Миленковић није, али можда размишља да ће она као жена остварити бољи резултат. Он не очекује никакав успех и буквално покушава да спасе оно што се спасти може. И посланички клуб му је разбијен - објашњава саговорник.

Миленовићева: Питајте ДЈБ

Мирослава Миленовић јуче за „Ало!“ није хтела да коментарише  сазнања, већ нас је упутила на прес службу ДЈБ-а. Међутим, ни они нису дали конкретан одговор. - На скупштини странке, 4. марта, ако се до тада не договоре два кандидата, рећи ћемо ко је кандидат ДЈБ-а. Једини циљ је победа над Вучићем и спречавање пет година мрака у Србији - поручили су из тог покрета.

Побегли из ДЈБ, па подржали Јанковића!

Иницијативни одбор удружења у оснивању "Грађанска платформа", који чине бивши посланици Покрета „Доста је било” Александра Чабраја, Јован Јовановић и Соња Павловић, одлучили су јуче да на председничким изборима подрже Сашу Јанковића.
- У претходних десет година као заштитник грађана, Јанковић је не само речима већ пре свега делима показао да је најистакнутији заступник вредности уређене, демократске и модерне државе, засноване на владавини права. Уверени смо да те вредности деле не само они који су на претходним изборима гласали за покрет ДЈБ већ и већина грађана Србије - навело је то удружење у саопштењу.
„Грађанску платформу”, како се наводи, чини „одређени број некадашњих координатора, одборника истакнутих чланова ДЈБ-а“.
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА