Најновије

МАРТИНОВИЋ: Да ли сте икада видели Вучића да се смеје са представницима НАТО пакта? (ФОТО)

"Данас је озваничена коалиција, ЈОЈ коалиција, за председничке изборе", рекао је шеф посланичке групе СНС Александар Мартиновић. Он је оценио да следи тешка борба, да је Вучић у неравноправној утакмици, да је њих 15 према један и додао да ће другог круга вероватно бити.

Мартиновић није видео (Фото: nato.int, Правда)

"Маске су коначно пале, озваничена је коалиција за председничке изборе, "ЈОЈ"  коалиција, Јеремић -Обрадовић - Јеремић + ДЈБ", рекао је. Навео је да та коалиција ништа не нуди, осим нападања Вучића, што су како каже показали у говору у холу данас. Додао је да у данашњим говорима ништа нису рекли о економским и политичким програмима, да су само говорили о Вучићу. "Са уста им се није скидало име Александра Вучића. Питамо Вука Јеремића и Јанковића, ми из СНС, каква је та страшна диктатура? Како се онда обраћају новинарима у Народној скупштини, иако нису посланици... Изгледа да имају неке посланике које су украли... Неке Јеремић, неке Јанковић". Он је оценио да ова коалиција враћа Србију у прошлост. "Питамо Јеремића и Јанковића одакле им паре за кампању, ко их финансира, како је могуће да је Вук Јеремић у кампањи шест месеци, пре него што су расписани избори", питао је. Саша Јанковић је у кампањи две године, и то са места заштитника грађана, додао је. Устврдио је да њима јесте циљ да победе Вучића или да уколико то не учине да желе да направе украјински, бугарски или македонски сценарио. Мартиновић је рекао да ће политичка борба бити тешка, али да ће власт омогућити фер изборе. Очигледно да имају и пара и подршку из иностранства, домаћих тајкуна, ми то немамо, рекао је. "Јуче сте могли чути ЈОЈ коалицију да позива посматраче ОЕБС, и тиме призивају хаос у Србији, ако народ не одлучи да они буду победници" рекао је Мартиновић и прецизирао да је то тражио Бошко Обрадовић. "Кад је, иначе, за Русију, што није тражио руске посматраче?", пита шеф посланика СНС-а.

Да ли се сте икада видели Вучића...

"Јеремић је рекао неистину да је на делу државни удар, а обраћа се овде медијима у холу иако није посланик", навео је. Мартиновић је изнео фотографију Јеремића и Хавијера Солане, у "братском загрљају", питајући: "Јел' то човек који ће да брани Србију од НАТО пакта? Јел' је то патриота?". "Да ли сте икада видели да се Вучић задовољно смеје са неким представником НАТО?", упитао је Мартиновић.


Фото: принтскрин "Јел' у време Александра Вучића или у време Вука Јеремића Косово прогласило независност, јел' у време Александра Вучића стотине хиљада радника остало без посла?", питао је додајући да је тада Тадић, 17 фебруара, побегао у Румунију, а Вучић нигде не бежи, каже.
Резултат слика за vucic site:nato.int


Фото: nato.int Они Србију хоће да врате у то време, кажу да су будућност, али они су прошлост, поручио је. Како је 2004, 2007. и 2008. било све демократски кад Скупштина није радила, а сада све представља удар, питао је. "Немамо равноправну политичку утакмицу. Овде се један човек туче против 15 њих, плус тајкуни, плус амбасадори", рекао је. Учинићемо све да се 2. априла Србија определи за будућност, рекао је и додао да ће другог круга сигурно бити. Мартиновић је рекао да се жале на кратак период за прикупљање потписа и кампању и додаје да је и СНС у истој позицији. Оно што нећемо дозволити је то да се изазову нестабилност и немири у земљи, рекао је.

Вучић се кампањом бави ван радног времена

Он је рекао да Јеремић треба само да одговори на питање одакле му паре за кампању и да СНС нема никакав више проблем. "Само их позивамо да кажу одакле им паре, ништа друго". "Вучић се с председничком кампањом бави од данас, када су избори расписани... И то ван радног времена... А неко већ две године, за време радног времена", рекао је алудирајући на Сашу Јанковића. На захтев Бошка Обрадовића да премијер поднесе оставку, упитао је зашто он није поднео оставку онда на место посланика. Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА