Најновије

СПС: Нападима на Дачића Тадић покушава да преживи!

Напади лидера СДС Бориса Тадића на Ивицу Дачића су још један неуспели покушај привлачења пажње и жеље да се политички преживи, наводе из СПС.

Ивица Дачић (Фото: Јутјуб)

Председник посланичке групе СПС у парламенту Ђорђе Милиићевић каже да је то "једино што је преостало господину Тадићу".
Он, евидентно, живи у прошлом времену и није свестан позиције коју су му доделили грађани. За осам година колико је провео на власти недвосмислено је показао шта зна и шта може, и управо су грађани више пута на изборима до сада оценили резултате његовог рада и јасно показали колико им је стало до мишљења Бориса Тадића", навео је Милићевић у писаној изјави достављеној Тањугу. 
Милићевић додаје да су "реторика, систем уцена и фиока" вероватно симбол неког времена које познаје Тадић, а да је "Србија данас правно уређена држава у којој функционишу институције система, које раде за државу, а не за једног човека". 
Тадић је раније изјавио да Дачић подржава Вучићеву кандидатуру јер је "политички талац Вучићевих фиока", односно да се "у фиокама" налазе резултати истраге против Дачића. 
Градски одбор СПС Београда такође је реаговао и саопштио да је "пропала политика Бориса Тадића давно одбачена на изборима сувереном вољом народа", те да је "бивши председник спао на ниске гране, пре свега вођен својом сујетом која га је и одвукла на дно, што показује и његова немоћ да за сопствену кандидатуру прикупи минимум неопходних потписа". 
- Повратак на пут успеха и успостављања угледа наше Републике почео је са тимом који предводе Социјалистичка партија Србије и Српска напредна странка. Успеси који се нижу су чињенице, а заједнички наступ на изборима за председника је темељ стабилне будућности Србије - закључују у СПС-у. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА