Најновије

ТОРЕС ПАО КАО МРТАВ НА ТРАВУ: Страшна драма у Шпанији, славног нападача оживљавали на терену! (ВИДЕО)

Нападач Атлетико Мадрида, Фернандо Торес, доживео је тешку повреду у дуелу против Депортива, а меч на Риазору, који је завршен резултатом 1:1, остао је у сенци хорор сцене када је легендарни нападач пао као мртав на земљу после једног судара.

Фернандо Торес као мртав пао на земљу(Фото: Јутјуб)

Он је добио ударац у главу одпозади и моментално се онесвестио и свом силином ударио главом о под. Прибрани саиграчи су му одмах вадили језик када су видели да није у свесном стању док није пришла лекарска екипа.
Ситуација је била прилично драматична, а лекари су чак били приморани и да користе дефибрилатор, који се користи у реанимацији. Лекари су успели да поврате Тореса и виталне функције су му враћене док му је указана помоћ на терену, мада је свест повратио тек по доласку у болницу.
Према првим информацијама, Торес је доживео је повреду главе, али није у животној опасности. Пребачен је одмах у болницу у Ла Коруњи како би опоравио и провешће ноћ на посматрању.
Атлетико се огласио поводом повреде свог нападача и поручио да је Торес стабилно и да је свестан и захвалио је свима на порукама подршке.
Ова ситуација са спашавањем Тореса је друга за мање од недељу дана, а тако је протеклог викенда и на утакмици у Чешкој између Бокехианса и Словачког спречена трагедија захваљујући брзој реакцији једног играча. Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА