Најновије

ВУЧИЋ ЛАЖЕ, ДВЕРИ ОШТРО: Стање хаоса одговара једино Вучићу јер је успоставио апсолутну власт!

Скандалозне измишљотине које пласирају Маја Гојковић и Небојша Стефановић показују да Вучићев режим, након спроведеног државног удара суспендовањем рада Народне скупштине, припрема бруталан обрачун са кандидатима опозиције само зато што су се усудили да затраже фер и правичне услове за одржавање председничких избора- наводи се у саопштењу Двери.

Двери на челу са Бошком Обрадовићем (Фото: Двери сајт)

-Тврдње Вучићевих гласноговорника да „Обрадовић, Јанковић, Јеремић и Радуловић покушавају да изазову хаос у Србији“ представља апсолутну лаж. Ова измишљотина је потребна Вучићу да би пред грађанима оправдао свако могуће, па и недозвољено средство, у гажењу и обрачуну са кандидатима чија су имена навели- сматрају Двери
Даље упозоравају грађане Србије да Александар Вучић спроводи веома опасан сценарио који може да доведе до урушавања политичке стабилности – он је једини који вештачки производи хаос, изазива панику код грађана и држи Србију у ванредном стању, са једним јединим циљем да по сваку цену сачува власт.
-Зарад тог циља спреман је на најбескрупулозније и најбесрамније поступке – спреман је да жртвује стабилност државе и безбедност грађана. Стање хаоса одговора једино Вучићу јер је суспендовао институције, преузео апсолутну контролу и самовољно влада. Обавештавамо Вучића да га нико не мрзи и не тражи „његову главу“ и да престане да обмањује грађане. Кандидати опозиције тражили су само да институције раде у складу са законом и да се предизборне активности спроводе у складу са законом, да се свим кандидатима омогући да у изборном процесу остваре грађанска и политичка права под једнаким условима, да им се омогући да грађанима Србије представе своје програме- наводи се у саопштењу.
-Позивамо грађане да се на предстојећим изборима супротставе овом Вучићевом криминалном режиму, да гласају за истинске промене које нуде Двери и наш председнички кандидат Бошко Обрадовић, који зна шта ради, који се не плаши да поведе Србију правим путем, да гласају за правну и уређену државу, јаке институције, за нормалан живот наше деце и Србије- за крај саопштавају Двери. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА