Најновије

ШОК! Композитор покушао да силује Драгану Мирковић?!

Драгану Мирковић је осамдесетих година покушао да силује Новица Урошевић у једном хотелу у Горњем Милановцу, тврди новинарка Верица Илић. Она је овај немили догађај описала у својој књизи "Наличје естраде".

Драгана Мирковић (Фото: Принтскрин)

Наша певачица је тада имала само 16 година, а Верица се бринула о њој док је градила каријеру у Београду. Колумнисткиња и новинарка је за часопис "Свет" испричала како се све догодило:
- Све се десило у хотелу у центру Горњег Милановца. Не би он Драгану могао да силује, не би могло да дође до тога. Међутим, он је њу терао на нешто што она није желела да уради. Ако је неко незаштићен, ви сте дужни да ту особу заштитите, то сам ја учинила - изјавила је новинарка и додала да јој се након објаве ове приче Мирковићка никада није јавила.
- Драгана је после свега остала у контакту са мном, све док нисам објавила ту причу. Тада се дистанцирала и потпуно сам је разумела. С друге стране, Новица Урошевић је имао своје виђење ствари. Говорио је: "Кога ја узмем под своје, тај гарантовано постаје звезда и имам право да радим шта желим" - објаснила је Верица. Погледајте ОВДЕ после 33 године Драгана Мирковић у купаћем костиму! Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА