Најновије

ОТКРИВЕНИ: Милош Теодосић у вези са прелепом глумицом из серије Убице мог оца! (ФОТО)

Милош Теодосић однедавно је у вези са звездом популарне домаће серије "Убице мог оца".

Милош Теодосић (Фото: Јутјуб)

Капитен кошаркашке репрезентације Србије, Милош Теодосић, после неуспешне везе са Анастасијом Ражнатовић, започео је романсу са глумицом Јелисаветом Орашанин!
Звезда серија “Војна академија” и “Убице мог оца“, после колеге Вука Костића са којим је обновила везу пре снимања серије, пронашла је уточиште у згодном спортисти, с обзиром на то да га је недавно посећивала у Москви, затим су виђени на истом лету, а потом су и заједно изашли са аеродрома…
Јелисавета и Тео били су присни, а, како се прича, романсу су започели пре два и по месеца, како пише “Српски телеграф”.
– Јелисавета је Теа бодрила на утакмици у Москви 9. фебруара, где су је чекала места у првом реду за трибине. Тада се већ дало приметити да између ње и кошаркашког аса постоји нешто – рекао је извор.
Јелисавета и Милош Москву су напустили 10. фебруара, седели су заједно у бизнис класи, а по слетању на београдски аеродром заједно су се упутили даље… Погледајте ОВДЕ Цецину фотку у бикинију из '91. године које је изазвала општу пометњу! Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА