Најновије

МОЛИМ ТЕ, НЕМОЈ ДА ГЛАСАШ ЗА МЕНЕ: Јанковић ужаснут изјавом Чедомира Јовановића!

"Никада нисам људима говорио како да гласају, увек сам кандидовао политику. Ти људи (чланови и симпатизери ЛДП) су послали поруку да желе да гласају за Сашу Јанковића. Ја ћу подржати. Али нећу никоме да држим лекције, нити да говорим како да гласа", рекао је лидер ЛДП Чедомир Јовановић гостујући вечерас на телевизији Н1.

Чеда изнервирао Јанковића (Фото: Медија центар Београд, Правда)

Он је рекао да очекује од људи који се идентификују са ЛДП да сами процене шта је најбоље, додавши да верује да ће став странке бити подршка Јанковићу.
"Не замерам му, али оно што он (Саша Јанковић) кандидује мислим да је далеко од онога што је земљи потребно", истакао је лидер ЛДП-а. Како каже, разговарао је са Сашом Јанковићем прошле недеље као и са другим кандидатима за председника. "Био је пристојан и ОК. Потпуно, али он је човек који другачије посматра политику", рекао је Јовановић и додао да ће подржати "те људе који желе да дају глас Саши Јанковићу". "Не желим да будем неко ко ће у овом проклетом врему да им гурам прст у око", додаје Јовановић. На питање да ли верује да ће постојати други круг избора, Јовановић каже: "Не. Како? Буџет Саше Јанковића је мањи од дневног буџета Вучића".
На овакве изјаве Чедомира Јовановића, председнички кандидат Саша јанковић одговорио је преко свог Твитер профила.  "Прочитао пажљиво. Јавно молим г. Јовановића који ме овако јавно 'подржао' да не гласа за мене. Хвала.", поручио је Јанковић. Извор: Правда, Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА