Најновије

СТАМАТОВИЋ ПРЕТИ НАПРЕДЊАЦИМА: Потукао сам их у Чајетини, победићу их и по Србији!

- Пошто не могу да ме купе, а једини сам од свих потенцијалних председничких кандидата победио напредњачку власт на изборима, режим Александра Вучића по сваку цену жели да ме преко нотара избаци из председничке трке - тврди Милан Стаматовић, први човек општине Чајетина.

Милан Стаматовић (Фото: Јутјуб)

– Већ увелико више од 10.000 људи жели да ме подржи као председничког кандидата, али немам довољно нотора који би оверили њихове потписе. На Златибору сам добио једног јединог нотара који може да овери један глас за минут, односно око 600-700 дневно. За викенд сам добио пар нотара у Краљеву, али само од 15 до 17 часова, а у Нишу су ми потписивање подршке отказали сви нотари, иако сам имао данима већ унапред код њих заказане термине! - објашњава Стаматовић.
Стаматовић истиче да га се режим боји јер је кандидат који има стварну подршку у народу.
– За разлику од њих, који свким даном све више задужују Србију, ја својој општини доносим зараду, а при томе све радим по закону.  Због тога на све начине желе да ме избаце из председничке треке, па сада због изборних махинација напредњачког режима морам да се борим за наторе, а не за за народну подршку коју сваким даном имам све више – поручује Стаматовић.
Он каже да је спреман да још једном победи СНС. – Џабе им нотари, не могу да ме зауставе. Потукао сам их у Чајетини, победићу их и по Србији, јер за разлику од режима представљам здраву и богату Србију! - каже он. Извор: Србин.инфо/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА