Најновије

УКРАЈИНЦИ ПРЕД МАКСИМИР: Нећемо туче у Загребу, Хрвати нам помажу у рату (ФОТО)

Апелујемо на све који иду у Загреб да се културно понашају, поштују домаћина и суздрже се од било каквих провокација", пише у објави украјинских навијача, уз слику вуковарског торња

Украјински навијачи (Фото: РИА Новости)

Хрватски и украјински навијачи постигли су договор пред мечу двеју селекција у Загребу 24. марта у квалификацијама за Светско првенство у Русији 2018. године.
Како преноси портал 'вечерњи.хр', Хрвати и Украјинци постигли су договор на састанку – према коме неће долазити до сукоба и нереда.
"Постигли смо договор с хрватском страном, агресије у Загребу не сме да буде. Иницијатива је дошла с наше стране, а Хрвати су то подржали. Рат на Балкану деведесетих година има пуно сличности с оним у Украјини у последњихнеколико година. Хрвати нам помажу у борбама у источној Украјини и те ствари су нам пуно важније од навијачких сукоба. Исто тако, када се буде играо реванш код нас, настојаћемо да све прође у мирној атмосфери и без инцидената. Апелујемо на све који иду у Загреб да се културно понашају, поштују домаћина и суздрже се од било каквих провокација", пишеу објави украјинских навијача, уз слику вуковарског торња, која се посебно односи на њихове хулигане који су неретко изазивали инциденте великих размера.
Хрватска после четири кола заузима прво место у групи И са 10 бодова, док је Украјина друга са два мање.



Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА