Најновије

Када мушкарац каже да је жена лоша у с*ксу ево на шта конкретно мисли!

Не дозволите да тако причају и о вама.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Секс је нешто што неће бити добро само од себе. Будимо реални, сви они тра ла ла љубићи и филмови где све пршти већ при првом сусрету су мааалко (мало више) нереални. 
Ипак, ако ни пракса не учини да се секс побољша, ту постоји неки проблем. Добра вест је да је највећи проблем лошег секса управо осећај ниског самопоуздања, а ту препреку лако можете да певазиђете. 
Ако се пронађете у једном од ових, не тако ретких, проблема, знате шта треба чинити! 
1. Несигурни сте због изгледа 
Допустите му да воли ваше тело. Осим ако не желите да буде детаљно информисан о свакој вашој мани, престаните да се жалите на превелик стомак или гузу пуну целулита јер – изузев ако у та места свакодневно не упирете прстом, он их неће приметити. Ако сте заиста несигурни или незадовољни својим изгледом, постоји низ начина којима такве ситнице можете потпуно да промените, али бар на тренутак покушајте да не мислите на њих и волите своје тело онолико колико га воли ваш партнер. 
2. Опседнути сте својим несавршеностима 
Као што смо и рекли, жена која је потпуно задовољна сваким делићем свог тела и личности вероватно није са ове планете, али ваш проблем није у вашим манама већ у вашој опседнутости тим манама. Радите на јачању свог самопоуздања, а у међувремену то компензујте пригушеним светлима, секси доњим вешом у ком се осећате неодољиво и чините све како бисте ноћ учинили лепшом и ускраћеном за коју негативну мисао. Сексуални терапеут саветује: Ово сваки пар мора да зна да би имао одличан секс! 
3. Ускраћујете му блискост  Интимност, физичка и емотивна, врло је битна компонента сваке везе. Ако му ускраћујете интимност као неки начин кажњавања, само да бисте га повремено почастили сензуалним додиром кад је био “добар дечко”, онда не можете ни очекивати одличан секс. Блискост је кључан чинилац у вези и не би га требало користити као алат кажњавања.  4. Није вам баш до секса  Одговор је једноставан – потребно вам је више узбуђења! Кад је жена узбуђена, она уопште не размишља о ситницама као што су целулит и остале глупости. Она је потпуно опуштена и ужива у сексу. Добра вежба за почетак је повез око очију и концентрација на друга чула. Заборавите на све што вас мучи и на тренутак се препустите уживању.  5. Окружени сте негативним утицајем  Како бисте улепшали личну слику о свом изгледу, требало би да почнете да проводите више времена са пријатељима који не причају само о телу. Изађите у град и идите у биоскоп, бавите се спортом, идите у шетњу, плешите, трчите… Радите ствари због којих ћете се стварно осећати боље у својој кожи. Због овога ће сваки мушкарац свиснути од љубоморе!  6. Од секса правите оружје  Ако му ускраћујете секс зато што није био добар или вам није дао оно што сте желели, онда од секса правите оружје, а самим тиме целокупно искуство постаје много “јефтиније”. Заборавите на такве игрице јер би секс требало да буде нешто у чему обоје уживате.  7. Не трудите се  То што сте у вези годинама и што се сад осећате довољно сигурно да пред њим можете да се појавите без трунке шминке и у тренерци је супер. Ипак, понекад би требало да се потрудите да се средите. Немојте да заборавите како сте изгледали на вашем првом састанку и потрудите се ту и тамо да му покажете да је та жена још увек ту. То значи да се бринете о свом изгледу и телу. Звучи површно, али мушкарци су визуелна бића.  8. Водите љубав само кад сте узбуђени  Ако увек чекате да стигне оно право расположење да бисте се бацили на посао, можда га никад нећете ни дочекати. Баш као и са вежбањем, понекад морате ствари да преузмете у своје руке и сами створите право расположење. Прочитајте еротски роман, маштајте или вежбајте како бисте постали енергичнији. На тај начин ћете сами створити расположење за секс. Погледајте ОВДЕ еротску исповест: Наставник физичког ми је откопчао панталоне и гурнуо руку у гаћице! Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА