Најновије

ВУЧИЋ ПОРУЧИО: Нећемо дозволити да нам земљу врате у прошлост!

Наш је посао да не дозволимо да нам земљу врате у прошлост, у поделе, на њихове и наше, јер смо ми једнако вредни и добри људи који желимо поштеним радом да створимо бољу Србију, поручио је председнички кандидат Александар Вучић са митинга у Лесковцу.

Александар Вучић (Фото: Синхуа)

- Пристојни смо и добри и нећемо да им показујемо колика је разлика у поштењу - поручио је Вучић говорећи о политичким ривалима, који, како је приметио, о присталицама његове коалиције увредљиво говоре као о "никаквим, сендвичарима, другој класи" у односу на њих.
Ниједну непристојну реч ни о једном од њих нисам изговорио, истакао је, а оно што они говоре то "пас с маслом прогутао не би...".
Поменуо је нападе на породице, на личности, најбруталније нападе, и поручио:
- Само наставите, а права господа су овде, овде стоје дивни људи Србије, које не можете да победите - уверен је Вучић. Како је рекао, од свих њихових увреда, једини програм им је - све ћемо да дамо, пара ће да буде, а кад питате одакле паре, кажу шта нас брига. - Научили су се, међутим, Срби свим преварама и знају да само мукотрпним радом може нешто да се направи - рекао је Вучић и запитао: "Па, чекајте, да ли то они увек побеђују или ми, "сендвичари". То, додао је, говори о њима, о томе колико не воле свој народ. - Чини ми, ипак, се да поштени људи увек побеђују, они не воле свој народ, а ми њихове присталице поштујемо, и њима ће бити боље с нама - рекао је. "На нама је да не дозволимо да нас деле на боље и лошије, на више и ниже, да нас врате у прошлост. Зато вам хвала на упорности, стрпљењу, зато што ћутите и трпите, а знате да нас је више." Кажу, додао је, како ће у Србији да се пуца као у Македонији, "да нас вешају на бандере, а ја им кажем да је давно прошло то време, Србија је мирна, мирољубива земља добрих људи и нећемо никоме дозволити да вешају по бандерама". - Нисмо их се ни мало уплашили, само смо пристојни и хоћемо да заједно с њима градимо успешну Србију - закључио је Вучић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА