Најновије

Јеремић: Ова власт је дошла нама на грбачу јер је обећала Западу да ће признати Косово!

Председнички кандидат Вук Јеремић боравио је данас у Сремској Митовици где је изјавио да је садашњи режим обећао Западу да ће признати Косово.

Вук Јеремић (Фото: Синхуа)

„Ова власт је дошла нама на грбачу јер је обећала Западу да ће признати Косово", изјавио је вечерас у Сремској Митровици председнички кандидат Вук Јеремић.
„Мој став о Косову је свима више него познат. Ја га нисам мењао, и да сам га променио био бих први у избору за генералног секретара УН. А ова власт је у последњих пет година разградила све институције које су постојале у покрајини, издала косовске Србе и учинила да Косово буде члан међународних организација. Ова власт даје Косово да би добила зелено светло од Запада како би могла да спроводи тиранију над сопственим народом", рекао је Јеремић и поручио да ће се то променити на Ускрс.
Јеремић је упозорио да је ова држава почела да узима обрисе криминалне структуре.
„Имамо парадржавни криминал и уколико им не будемо стали на пут претворићемо се у криминалну државу", рекао је Јеремић и нагласио да "барони ове власти Андреј Вучић, Никола Петровић и Владимир Беба Поповић вуку Србију на дно“.
 „Кандидовао сам се да бих их зауставио. Немам чега да се плашим. Мене немају у фиоци. Ја сам им проблем. Зато могу да кажем име Андреја Вучића, Николе Петровића и Бебе Поповића. Не могу да ме уплаше, не могу да ме зауставе", истакао је Јеремић на трибини у препуној Сали сремскомитровачког позоришта „Добрица Милутиновић“.
„Био сам јуче у Бору где је локални газда и кабадахија извесни Соса. Овде је Балван. Данас, ако сте из Сремске Митровице не можете ништа осим ако немате добар однос са Балваном. То није само у Митровици, већ у целом Срему, у Војводини, у целој Србији. Није Балван сам над балваном је балван", рекао је Јеремић.
Јеремић је окупљенима поручио да својим комшијама и пријатељима пренесу да треба да изађу и гласају.
„Када будете сами иза паравана на гласању, ничим вас не могу уценити и тада је готово“, истакао је Јеремић и поручио да Александар Вучић неће имати више од 50 одсто у првом кругу.
„И тада ће почети да одлазе коалициони партнери, па прелетачи, па онда Томини, и на крају ће остати Андреј, Никола, Беба и он. А то није довољно да би се владало Србијом“, нагласио је Јеремић.
„Није проблем само Вучић, проблем је и Соса, и Балван, и Вулин и доктор Неша Стефановић. Они одлазе у једном маху само ако изађете и убедите ваше комшије да не остану код куће. Кажите свима – останеш ли код куће гласао си за Вулина. Мислим да ће сви изаћи“, истакао је Јеремић. Јеремић је напоменуо да је за данас била предвиђена и посета Руми, али је због притисака и претњи које су упућиване људима посета отказана. „Одлучио сам да никога не желим да стављам у тешку ситуацију“, рекао је Јеремић. „Ми данас живимо у бандитској диктатури и тај страх којим они владају, страх од губитка посла и физичког насртаја, морамо победити. Он се склања у једном дану“, поручио је Јеремић. Јеремић је рекао да су све претходне власти у Србији патиле од бољке партијског запошљавања, али она данас има размере растуће епидемије. „Најгори међу најгорима добијају посао са препоруком најгорих међу најгорима“, упозорио је Јеремић. „Незапосленост и немогућност да се до посла дође без партијске везе и књижице је један од најважнијих разлога због чега млади и радно способни напуштају земљу“, закључио је Јеремић. Извор: fakti.org

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА