Најновије

БЕЛИ РАЗГОВАРАО СА ТРАМПОМ, ПА СЕ ОБРАТИО НАЦИЈИ: Ово је досад најјача порука Прелетачевића! (ВИДЕО)

После одлуке Републичке изборне комисије да озваничи кандидатуру Љубише Прелетачевића Белог на изборима за председника Србије, овај кандидат је са својим присталицама славио у Младеновцу.

Прелетачевић (Фото: Фејсбук)

Он је захвалио члановима РИК који су подржали његову кандидатуру.
- Ево славимо, направили смо змију код Младеновца - рекао је Прелетачевић и најавио да наредних дан креће у кампању и обилазак градова Србије.
Бели је синоћ касно из једног локала у Младеновцу послао и видео поруку нацији. У почетку разговора Бели преко телефона прича са (како жели да помислимо) председником САД Доналдом Трампом, а онда се обраћа јавности:
Ево и транскрипта обраћања Белог:
- Гуд бај мај френд... Си ју президент Трамп, океј... Хтео бих да се захвалим свим својим грађанима који су потписали за мене, ја сам знао да ће правда да изађе на видело, јер је немогуће оборити 13.000 потписа људи који су стајали у редовима по 5-6 сати само да би дали потпис слободи... Толико опструкција, толико саплитања, толико немања пара, али ми смо изгурали на крају своју ствар, захваљујући мени, овим људима око мене и свима вама. Само јако, крећемо у кампању! Без сикирања!
Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА