Најновије

ВУЧИЋ ОТКРИО: Није тајна да сви Србију виде као следећу чланицу ЕУ!

Није тајна да сви виде Србију као следећу земљу која ће ући у Европску унију, али није поента да ми нешто очекујемо преко реда, рекао је вечерас премијер Александар Вучић поводом идеје словачког премијера Роберта Фица да би једну земљу Западног Балкана тренало убрзано увести у Унију као позитиван сигнал осталима.

Александар Вучић (Фото: Танјуг принтскрин)

- Ми треба да видимо шта можемо сами да урадимо, да наставимо да радимо, да наставимо реформе- рекао је Вучић за Хепи тв на питање како види Фицову иницијативу.
- Мој приступ је да не треба да очекујемо нешто преко реда, не треба то да нам буде опсесија- рекао је и истакао да је Фицо човек од интегритета и да је уверен да је то његова идеја, а не да му је неко наметнуо, а он изашао с тим у јавност. Вучић је приметио да није тајна да сви виде Србију, или Србију и Црну Гору, као следеће земље које ће ући у ЕУ, а да су остале земље кандидати значајно иза нас. На нама је, сматра, да наставимо да радимо и развијамо се, да наставимо економски развој, као што већ имамо са Хрватском трговински суфицит, да улажемо у тржиште Албаније, још више у БиХ, црногорско и македонско тржиште, такође и Приштину... - Сами да видимо шта можемо сами да урадимо, и када све то и саме себе уредимо бићемо ближе и том циљу- чланству у ЕУ, закључио је Вучић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА