Најновије

ЈЕРЕМИЋ: Победићу у другом кругу

Председнички кандидат Вук Јеремић изјавио је на предизборној конвенцији у Ужицу да верује да ће он бити тај који ће у другом кругу избора добити више гласова од Александра Вучића.

Вук Јеремић (Фото: Медија центар Београд)

"Очекујем велику излазност и уверен сам да ће већина грађана већ у првом кругу гласати за промене, а да ћемо у другом кругу имати референдум са питањем "да ли хоћемо још пет година истог", рекао је Јеремић.
Мислим, додао је он, да у Србији има далеко више људи који верују да заслужују, могу и морају боље да живе и зато сам се кандидовао. Јеремић је истакао да је он једини председнички кандидат који је изашао са конкретним програмом, који садржи 70 мера.
"То нису само мере из спољне и безбедносне политике, у складу са уставним овлашћењима председника Србије, већ се највећи део односи на економију и социјална питања, што сматрам највећим проблемима земље", нагласио је Јеремић.
Верује у владавину права и да председник земље треба да штити Устав, али је нагласио да то неће бити довољно да се победи беда у Србији и ствари промене на боље.
Јеремић је председничку кампању оценио као све осим фер, слободне и поштене.
"Кандидат власти Александар Вућић је фаворизован на свим телевизијама са националном фрекфенцијом. То није нормално, нити је по светским и европским стандардима", истакао је Јеремић.
Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА