Најновије

ОПАСНО СЕ НАЛОЖИО НА ПЕРВЕРЗИЈЕ! Наставник са ученицом читао "Педесет нијанси сива", а онда је...(18+)

Један наставник из Шефилда слао је сугестивне и сексуално набијене поруке ученици пошто су заједно прочитали “Педесет нијанси сива”.

Илустрација (Фото: Принтскрин)

Наставник креативног писања у колеџу Френклин, Томас Стерлинг (24) “удварао” се ученици (17), а бројни сексуални акти, које јој је помињао, на суду су оцењени као “елемент фантазије”.
Стерлинг је прво покушао да прикрије серију експлицитних порука послатих путем Инстаграма, тврдећи да је само анализирао граматику и садржај, коришћен у еротској новели.
Али је његова девојка (18) касније обавестила надлежне у школи на серију компромитујућих фотографија, које је открила на његовом телефону, а које је Стерлинг размењивао са тинејџерком. Девојка ја нешто касније везу и раскинула.
Томас Стерлинг је добио моментални отказ. Током саслушања, на суду је наводно признао све наводе оптужнице, која га терети за период између септембра и новембра 2015. године.
За своје поступке сматра да су били невероватно будаласти, али је и навео да није било физичког контакта са девојчицом.
Стерлинг више не сме да се враћа подучавању, па је пронашао посао као рецепционер у хотелу.
По налогу суда, наставник мора да одлази у рехабилитациони центар, а и наредних пет година биће регистрован као сексуални преступник. Погледајте ОВДЕ еротску исповест: Целе вечери су се измењивали на мени, држали ми руке, главу... Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА