Најновије

"Грађани желе да виде Вучића!"

Српска напредна странка је саопштењем одговорила на критике ДС о ограничењу саобраћаја у Новом Саду због митинга СНС и њених коалиционих партнера.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Они су навели да су полицијске процене да ће овом догађају присуствовати неколико десетина хиљада људи тако да је у таквим ситуацијама уобичајено да се измени режим саобраћаја у граду на неколико сати.
- Када су догађаји са оволиким бројем људи у питању, уобичајено је да буде измењен режим саобраћаја у граду на неколико сати, првенствено због безбедности како грађана који иду на митинг, тако и оних који му неће присуствовати. Ни призивање кише од стране Градског одбора Демократске странке неће спречити то да се огроман број људи слије на Трг Слободе у Новом Саду и пружи подршку политици Александра Вучића чији су резултати видљиви на сваком кораку, а народу за кратко време враћена нада у боље сутра - истиче се у саопштењу новосадског СНС. 
- То што нашег кандидата за председника Републике желе да виде и чују и грађани појединих места које неће стићи да обиђе у току кампање, Демократска странка неће моћи да спречи својим безначајним саопштењима пуним мржње, гнева и зависти - навео је новосадски одбор СНС. 
Они кажу да је Срспкој напредној странци искрено жао што се ДС последњих неколико година налази у стању тоталног распада, па на овим председничким изборима нема свог кандидата, а фрустрације преосталих чланова исказује кроз саопштења попут данашњег које је издао Градски одбор те странке у Новом Саду. 
- У таквој ситуацији демократе су биле принуђене да подрже доскорашњег заштитника грађана који је за нереално високу плату штитио искључиво противнике актуелне власти у Србији и селективно радио свој посао - напомиње СНС додајући да би им билоп лакше када би Александар Вучић наспрам себе имао достојног противкандидата који би био у стању да напуни макар салу месне заједнице својим члановима и симпатизерима. 
- У ситуацији када опозицији није било довољно ни пет година од последњих председничких избора да изнедри заједничког кандидата са угледом у народу каквог има наш Александар Вучић, сигурни смо да ће изборна трка били завршена већ 2.априла увече - поручује СНС. 
Они кажу и да се предизборних циркуса странака некадашњег ДОС-а народ Србије доста нагледао, оцењујући да ће последице владавине ове неприродне коалиције осећаће још многе генерације после нас. 
Највише посла садашња Владе Републике Србије има управо са исправљањем погубних грешака из блиске прошлости, посебно у процесу пљачкашке приватизације. Српска напредна странка уверена је да су та времена коначно иза нас и да је судбина Србије у рукама оних којима је интерес грађана на првом месту, закључује се у саопштењу. 
Градски одбор ДС Новог Сада осудио је раније данас у саопштењу што градске власти у Новом Саду за сваки предизборни скуп СНС, како кажу, уводе ванредно стање у граду, јер ће поподне бити забрањен саобраћај у ужем центру града. 
Они негодују и што ће бити затворена једина јавна гаража у центру града. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА