Најновије

Сашу Радуловића у Кладову гађали јајима! (ВИДЕО)

Покрет Доста је било је саопштио да је лидер и председнички кандидат Саша Радуловић гађан јајима приликом посете Кладову.

Саша Радуловић (Фото: Јутјуб)

У саопштењу се наводи да се инцидент догодио у тренутку када је Радуловић давао изјаву Телевизији Кладово.
- Група хулигана је гађала јајима, а патроле полиције која је неколико минута раније била у близини, у тренутку инцидента није било. Нервоза међу Вучићевим присталицама очигледно расте. То се види из чињенице да нису у стању да се контролишу. Страх од другог круга председничких избора у ком је Вучић победив, тера их да физички нападају политичке противнике. Јуче је на улици нападнута девојка која је делила флајере у кампањи Вука Јеремића, данас Саша Радуловић и новинари, сутра ко зна ко - додаје се. 
Доста је било наводи да позива Александра Вучића да смири страсти у својој партији.
- Да опозове немирне клинце и да их држи под контолом. Насиље је последњи стадијум Вучићеве одбране и он тиме јасно говори да је дошао до зида. Позивамо полицију да одбије да буде инструмент у рукама једне партије и једног човека, да професионално ради свој посао и заштити сваког грађанина Србије. Сигурни смо да полиција жели да обавља свој посао без притиска, и да је полицајце срамота што нису били у стању да заштите новинаре и једног председничког кандидата који је био гост у њиховом граду - закључује се. Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА