Најновије

Крапинци владају политиком

Недавно је при Балканолошком институту за антрополошка истраживања основан посебан департман: "Одјел за проучавање крипто зоон политикона". Иза овог неразумљивог наслова, базираног на Аристотеловој мисли, крије се нешто крајње једноставно. Одјел ће проучавати прахисторијско-инфантилне политичаре који по својим вегетирајуће-когнитивним, и/или психо-мисаоним карактеристикама припадају, давно прије Хомо сапиенса, изумрлој људској врсти, Крапинцима (Неандрталцима).

Емил Влајки (Фото: УНС)

Пише: Емил Влајки Ти наши пра-преци су ходали усправно као и ови данас, имали су и некакав језик а то се и данас код њихових потомака чује, а и мозак им је био за оно доба напредан. С обзиром на ове карактеристике, реченице су им биле инвентивно просто-просте на нивоу „Ја Тарзан, ти Џејн“.
Данашњи политички Крапинци који су преплавили политичку позорницу једне немогуће државе, нису у стању да исправно граматички формулирају иједну реченицу. Створени су сувременим политичким инжињерингом, а унапријед одређени од свјетских владајућих структура као носиоци високих функција, посебно у банана-државицама и ентитетима некадашње Југе. Њихов „спич“ је усмјерен на заглупљивање народа и клеветање противника, као и свих оних који те противнике подржавају.
Балканолошки институт је, прелиминарним истраживањима, установио низ кључних ријечи и израза које ови зоон политикони (политичке животиње) употребљавају ad hominem (умјесто борбе аргументима, вријеђање конкретне личности). Дајемо само неке од њих:
-Ти лопов;
-Сви твоји су корумпирани;
-Ја тебе истраживало;
-Ја тебе тужилаштвом;
-Ја имала диплома из земље хиљадугодишње културе;
-Ја не-изашло на твоја референдум;
-Ти упропастило земља:
-Тебе подмитило са кило злато;
-Ти манипулирало банка;
-Ти мањи од маково зрно;
-Ти улизица јачима;
-Ти преварант;
-Ти цмиздрило, хтјело да мали вук из Србија жалити тебе;
-Ти руско полтрон;
-Савез за промаје тебе прокужило;
-Ти се борило против мали српски вук; -Ти правило државна удар у пријатељско земља, итд.
Видљиво је, да су истраживачи овог, како су га окарактеризирали, неартикулираног инфантилног говора у великим мукама. Многе изразе не разумију, али су увјерени да ће их кад-тад декодирати. У помоћ су позвани и стручњаци за животињско изражавање, бошњачко-српско-хрватски лингвисти, политолози, етно-психолози и медијски посленици. Ускоро се очекују и први међународни конгреси на тему прапотопске, хушкачке, примитивне политичке инфантилности виђену кроз необуздано просипање туђе памети што врше марионетски, извана постављени функционари у њиховим јавним наступима.
Истакнимо, да ови Крапинци/Неандрталци, инспирирани Орвелом, а дебело подржани странцима, иако нису мухамеданци, направили су у једном прошеријатском државном тијелу властиту животињску фарму гдје, као нејестиве и непробављиве политичке гице, насилнички доминирају. Ове  гице које су посвуда, са овима, са онима, само не тамо гдје треба, са својим народом, имају и своје медије. Посебно су претплаћене на једну истакнуту америчко-бошњачку телевизију са српским шминкерајским прељевом. Она је специјализирана за дифузију неартикулираних и инфантилних изјава и мишљења, само нека су против актуалне власти, и који се репродуцирају у свом изворном облику, те кроз различите форме, 24 сата дневно.
Политички циљ ових постмодерних Крапинаца, напујданих слугу, сирових праљуди је да властити народ сведу на своју мјеру предхисторијских фах-идиота како би, кроз опће заглупљивање, промијенили постојећу власт. Изгледа, ипак, како вријеме пролази, да се они и народ све мање разумију, такорекућ никако. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА