Најновије

Први Форум младих лидера окупио преко 120 студената и средњошколаца

Могуће је бити млади и успешан у бизнису, порука је управозавршеног пројекта “Форум младих лидера” који је одржан 18.марта 2017. године у просторијама Високе школе запословну економију и предузетништво (ВШ ПЕП) у Београду.

Форум младих лидера у просторијама ВШ ПЕП-а

Форум је окупио више од 120 студената и средњошколаца. Форум младих лидера организовао је Студентски парламент ВШ ПЕП уз помоћ доц. Гордане Гаврић испред наставног особља. Примарни циљ Форума био је окупити младе људе, првенствено студенте и средњошколце, како би им своја искуства пренели млади и успешни лидери из различитих области и на тај начин их мотивисали да и сами крену пут успеха. Форум је отворио директор ВШ ПЕП проф. др Јован Живадиновић. Након уводног излагања прво предавање одржали су Бранка Киждобрански и Дејан Петровић испред “NLP Energy House-a”. Ону су нагласили да је за сваког младог човека важно да спозна себе и своје најискреније жеље како би у животу радио посао који га испуњава. Ана Петровић, власница и директорка туристичке aгенције “Travel Boutique” и добитница бројних награда из области предузетништва, поделила је своје искуство са учесницима о томе како је остварила свој сан и од љубави према путовањима створила успешан посао. Треће предавање је одржао Алекса Јотић који је учесницима испричао како је након рада у компанијама одлучио да започео сопствени бизнис отворивши консултантску кућу у области продаје под називом “Business Chainz Solutions” у чему је данас јако успешан. Његова порука учесницима била је да уколико се не усуде да почну да остварују сопствени сан у послу, живот ће провести остварујући туђи.

Никола Веселиновић, директор Центра компетенција Групе за моделинг и аналитику у ретаил сегменту “AddikoBank”, потрудио се да код младих подстакне предузетнички дух наглашавајући значај иновативности у савременом пословању. Наредни предавач, Андреја Маховић испред компаније “Level 99 Games", говорио је о најбрже растућој индустрији на свету - гаминг индустрији што је посебно обрадовало средњошколце. Форум је затворила Ана Јаношев, координаторка пројекта “Social Impact Award Srbija”, која је учесницима представила значај друштвеног предузетништва и како оно функционише у нашој земљи и земљама Европе. Пројекат Студентског парламента ВШ ПЕП подржале су компаније “Coca-Cola Hellenic Group”, “Соко Штарк”, пекара “Домаће кифлице” и месара “Нада” које су учесницима обезбедиле послужење. Висока школа за пословну економију и предузетништво из Београда и Висока пословна школа струковних студија „Проф. др Радомир Бојковић” из Крушевца су свим учесницима обезбедиле поклон пакете. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА