Најновије

УДАРИО КАНДИДАТ НА КАНДИДАТА: Шешељ оплео по Прелетачевићу

Заратили Шешељ и Прелетачевић!

Војислав Шешељ (Фото: Синхуа)

Да у финишу предизборне кампање председнички кандидати све мање бирају речи у међусобним окршајима, доказ је и најновији сукоб Луке Максимовића, познатијег као Љубиша Бели Прелетачевић, и Војислава Шешеља, лидера Српске радикалне странке.
Након што је Прелетачевић у интервјуу оценио да лидер радикала нема велике шансе на предстојећим председничким изборима, Шешељ је на себи својствен начин казао да се Прелетачевић не разуме у политику.

Љубиша Бели Прелетачевић је у интервјуу који је објавио „Ало!” пркоментарисао своје конкуренте на изборима за шефа државе. Председника СРС-а није нимало штедео, па је за њега рекао „да су гласачи провалили Војислава Шешеља”.
- Мислим да је Шеки извозана прича и да су га људи провалили. Људи су имали неко поверење у њега и мислили су да се стварно бори за Србију, а ја мислим да он ту има личне интересе. Нема он велике шансе на овим изворима, његови гласачи су се разочарали у њега - казао је Прелетачевић.
Чини се да председнику Српске радикалне странке оваква изјава конкурента у председседничкој трци није пријала, па му је узвратио у свом стилу.
- Бели се разуме у политику као Марица у крив ку*ац - казао је  Војислав Шешељ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА