Најновије

НАТАША ЈЕРЕМИЋ У СУЗАМА: "Плашим се шта ће даље бити..."

Супруга председничког кандидата Вука Јеремића Наташа изјавила је на ванредној конференцији за медије да се плаши шта ће се даље дешавати.

Наташа Јеремић (Фото: Јутјуб)

- Не мислим да ће на овоме стати, плашим се да ће ми неко подметнути дрогу. Не знам шта је следеће, искрено се плашим - изјавила је она Наташа Јеремић на ванредној конференцији за медије.
Она је изјавила да ће о томе даље причати на суду, а на питање да ли ће тужити Српску напредну странку, њеног лидера Александра Вучића или Миленка Јованова рекла је: 
"Ако се будем одлучила тужим некога биће то Вучић". 
Такође, истакла је и да не прихвата извињење. 
- Ајде сада да будемо искрени, да ли имамо сумње да Александар Вучић не контролише сваку реч која долази из странке. Контролише сваку реч из 90 одсто медија, а камоли речи које долазе из његове странке - навела је Јеремићева. 
Јеремићева је навела и да је "згрожена", као и да је "ово превазишло сваку меру". 
"Александар Вучић се јутрос извинио и говорио о пристојној Србији. Мислим да треба да се стиди, зато што он стоји иза овог саопштења. Мислим да је зато потпуно ван сваке пристојности што се он оглашава и говори о пристојној Србији." 
У емотивном обраћању рекла је да је страшно што уопште мора да говори о томе да никада није била у контакту ни са каквим наркотицима. 
- Десет година нисам попила чашу вина. И није тајна зашто. Десет година се боримо да добијемо бебу. Он то зна. И страшно је што је допустио нешто овако - додала је Наташа Јеремић, а из првог реда бодрио ју је њен супруг Вук Јеремић, такође на ивици суза. 
- Синоћним саопштењем су показали да су спремни на све. Ја се сада плашим и питам се шта је следеће - истакла је и додала да ће се око тужбе консултовати са адвокатом. 
Јеремићева се потом захвалила свима који су дошли, пре свега колегама са РТС "на храбрости, подршци и пријатељству". Потпредседник Главног одбора СНС Миленко Јованов у понедељак је изјавио да "највећа криминална банда у Србији у окружењу Вука Јеремића". 
- Браћом Бургије, Пауцима и другим криминалцима, као и целокупним нарко тржиштем у Србији управља његова жена, Наташа Јеремић - пише у саопштењу Јованова. 
Председник СНС и председнички кандидат Александар Вучић у међувремену је упутио извињење. Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА