Најновије

ОВО ДО САДА НИКО НИЈЕ СМЕО ДА УРАДИ: Председнички кандидат објавио слике људи који су по њему упропастили Србију (ВИДЕО)

Председнички кандидат Народног слободарског покрета Мирослав Паровић по свему судећи најављује оштар обрачун са људима који су након 5. октобра преузели власт у Србији. Паровић је снимио видео испред зграде Парламента, намењен лидерима ДОС-а, који би могао бити најава оного што ће се догодти ако он победи на изборима.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

- Они су тада узели све да би државу узели само за себе - каже Паровић док се на видеу смењују слике Драгољуба Мићуновића, Владимира Поповића-Бебе, Мирослава Мишковића, Мирољуба Лабуса, Чеде Јовановића, Драгана Ђиласа, Веље Илића, Вука Јеремића, Млађана Динкића и других функционера ДОС-а. - Данас су они део и власти и опозиције, и спремни су на све да би сачували полуге моћи - оптужио је Паровић који додао да је његов лични циљ да сруши тековине 5. октобра. Оваква порука са сликама људи којима је упућена код многих је протумачена као претећа. До сада се није догодило да један од председничких кандидата изађе са конкретним списком људи које сматра одговорним за уништавање државе и њиховим фотографијама. Паровић је предходно рекао да би у циљу заштите српских националних интереса требало растурити шиптарску и црногорску мафију, и именом поменуо Мила Ђукановића као вођу црногорске мафије што можете погледати ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА