Најновије

ВУЧИЋ ОТКРИВА: Морам да заштитим и Наташу Јеремић, али...

БЕОГРАД - Премијер Србије Александар Вучић данас се на конференцији у Влади Србије огласио и поводом обраћања јавности Наташе Јеремић, супруге председничког кандидата Вука Јеремића.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

"У нашој земљи је не по први пут на делу уцена ове врсте и најгори двоструки аршини. Видео сам да су и Ивани Чкоњевић којима није сметало то што је трудна, вређали...То је нешто на шта морате да се навикнете. Увек могу да вам помогнем тако што ћу да вас заштитим као и свакога коме прете насиљем. А, да ли ће то да буде довољно да неки на ствари гледају правично, па неће никада. Јутрос сам осудио изјаву страначког пријатеља који је одговорио на њихове увреде. Под претњом искључења из странке не сме да говори ни о чијој породици. Морам да заштитим и Наташу Јеремић, али и да питам шта је то урадио мој брат, син...", рекао је Вучић.
"Ја сам се извинио, иако ништа нисам урадио. Желим да кажем извините када неко направи глупост, али немојте то ви да ми говорите...Ужасно ми је жао што је неко морао да чује такву глупост која је дошла из редова моје странке. Удрите мене господо. Кад сам лично увредио некога од вас? Мој посао је да одговарам на ваша питања...А, шта је ваш одговор, шта ради Андреј Вучић? Ради свој посао, живи нормално, много теже него што живите ви...", рекао је премијер у обраћању новинарима у Влади Србије.
Премијер је нагласио да не може да се меша у рад новинарских удружења у којима је увек било више политике.
"Наставићу да се борим снажно и још снажније. А, извињавам вам се што нисам довео чланове породице да видите да су живи људи. Моје питање за вас је, кажите шта је то мој брат урадио?! - рекао је премијер.
Новинари су тражили од премијера коментар о инциденту који се наводно догодио данас пред конференцију за новинаре коју је држала Наташа Јеремић, супруга председничког кандидата Вука Јеремића. "Ви одлично знате шта је права истина, него што некоме не одговара да ту истину призна. Замислите да ја, као председнички кандидат, држим демонстрације између ваших новина. А, ја то не смем да радим ни као премијер ни као председнички кандидат. Пуне би новине биле како се врши притисак на медије. Данас су забранили улаз свима који им се не допадају. То није Србија која се залаже за слободу", рекао је премијер. Председник Владе се још једном осврнуо на извињење које је јутрос упутио поводом изјава о супрузи кандидата Јеремића. "Да ли ћемо икада да добијемо извињење од ДОС-овских кандидата? Урадио сам свој посао, осудио нешто што је недопустиво, а нисам осуђивао, по 15 дана ћутим о нападима на моју породицу. Немојте да због једне изјаве заборављате 1.000 много горих изјава. Ударајте на мене, само немојте на породицу", рекао је Вучић. На питање како реагује на данашњу атмосферу у јавности премијер је рекао: "Њихов је проблем тај што постоји један човек у Србији који се не плаши криминалаца из таблоида, који неће да плаћа рекет, да се додворава било коме. Све је то за људе. Морате да прођате кроз разна искушења. Њихова власт је била велико искушење за народ. Њихов проблем је што их се не плашим! Реаговао сам баш зато што шта год да си урадио немој жене да уплићеш. То не сме да ради нико ко је у СНС", поручио је премијер. Погледајте ОВДЕ, Наташа Јеремић у сузама! Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА