Најновије

Да ли сте "паметни" колико и оне: Све старлете гласају за Вучића (ФОТО)

Трка за будућег председника Србије увелико је у току, а председнички кандидати се на све начине боре да се допадну гласачима.

Старлете гласају за Вучића (Фото: Јутјуб/ Београд ноћу)

Најпознатије старлете у Србији одабрале су своје фаворите и објасниле шта им се код кога највише допада. Убедљиву предност има Александар Вучић.
Прва која је открила кога подржава јесте Тијана Ајфон.
- Мој избор је Александар Вучић и гласаћу за њега. За Вучића гласам јер ми буквално излази из фрижидера, одем у град, видим њега на билборду, на друштвеним мрежама, одем на ТВ, видим рекламе, мислим да би нам са њим било веома добро. Он улива народу наду и поверење, па ћу из тог разлога заокружити његов број. Што се тиче тога ко је најсексепилнији од политичара који су се кандидовали, могу само да кажем да ми је жао што се Чеда није кандидовао јер је топ фрајер. По мом мишљењу, најнезгоднији је Вук Јеремић, делује празно и ништа ми не обећава. Не знам ни ко је Прелетачевић, зато не могу да коментаришем човека, не знам ни какво му је то име. Али зато ћу победнику послати скупоцен сат, да на време види све и да ми моју Србију води у најбољем правцу. Шешељ више није интересантан, зато нећу гласати за њега - објашњава Тијана.
Иако не може да гласа за председника Србије, јер има босанско држављанство, Маца Дискреција толико воли нашу земљу да прати политику.

- Подржавам Вучића. Пре свега зато што добро води ову државу, па се надам да ће тако бити и у наредној години. Треба само да нас чува да нам буде добро у овој држави и да немамо никаквих проблема, то је једно што тражим од њега. Прелетачевић ми није леп, Шешељ и Вук Јеремић су ми матори - искрена је Маца, док Шавија неће изаћи на изборе.
- Нећу гласати. Не пратим изборе. Не знам ко би ту могао најбоље да води Србију. Вучић. Синиша Мали треба да добије неко министарство, много је згодан и добар ми је фрајер, треба о томе да размисле. Шешељ, ако мисли да може да нешто допринесе после толико година Србији, нема потребе да се повлачи, већ нека иде тим путем. Мада не верујем да ће успети нешто да поправи када није до сада. Вук је скроз ОК. Не знам одакле је испао тај Бели, генерално, нека се бори за бољу Србију, али не верујем да ће он успети то. Физички ми не изгледа као политичар - каже Наташа Шавија, а ни Ружица Вељковић неће гласати.
- Ни за кога нећу да гласм. Ко их је*е, мене избори не занимају. Ма баш ме брига за политичаре и изборе. Мени је битно да уживам - рекла је Ружица, док Мими Оро поручује:

❤🚘🚘🚘

A post shared by Mimi Oro (@milicazivanovicmimi) on Oct 17, 2015 at 11:26am PDT

- Гласаћу за Вучића. Народ ће изабрати оно што сматра да је најбоље. Нико ми није згодан, Вучић ми се свиђа као председник, али физички никако. Не знам ко су Вук Јеремић, Бели Прелетачевић и остали. Шешеља једино знам из целе приче, боље Вучић да победи него Шешељ. Како су Американци брутално испрозивали Карлеушу погледајте ОВДЕ.
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА