Најновије

ПРОЦУРЕО ТАЈНИ СНИМАК: Бели зове Срђу Поповића и тражи му два милиона евра! (ВИДЕО)

Љубиша Прелетачевић Бели поново је у центру пажње у предизборној кампањи. Процурео је снимак на којем Бели зове Срђу Поповића и тражи му пола милиона евра.

Љубиша Прелетачевић Бели (Фото: Принтскрин)

- Ало Срђо, јеси ти? Шта одакле те зовем, зовем те бре са говорнице. Картицу сам купио. Пошаљи одмах пола милиона, и пошаљи два, три човека да ми помогну. Ајде, ајде, два милиона - рекао је Бели у разговору са Поповићем. 
"Лако је Аци - има Тонија Блера за саветника и оне деливери јуните за упуцтва, Хебреји и Румунци му раде кампању, а шта да ради чика, сам против свих? Дообро, сиротиња је уз мене, само да се шије ПЕТица па ко велим и да се победи. Без сикирања, све је под контролом."
Погледајте цео разговор Белог и Срђе Поповића: Бели је такође написао и да му је сиротиња уплатила милион динара и да им је то буџет. Како је навео први су звали нотаре да плате. - Људи кажу: "Па да ли ви мученици први да нас зовете да платите, ниједна странка није звала", а ја кажем: "Нека! Сиротиња плаћа прва увек, тако и сад, немо после да буде па да не буде! - написао је Бели.  Извор: espreso.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА