Најновије

Проверите да ли вам је готова здравствена књижица и без одласка на шалтер

Републички фонд за здравствено осигурање је активирао електронски сервис за проверу статуса производње здравствених картица.

Здравствена књижица (Фото: РФЗО)

Из тог фонда је саопштено да овај сервис пружа могућност осигураним лицима да провере да ли је њихова здравствена картица произведена. Сервис је доступан на сајту Републичког фонда, под насловом “Проверите да ли је ваша здравствена картица произведена” (кликом ОВДЕ).
„Да би осигурано лице добило повратну информацију о статусу производње здравствене картице, потребно је да унесе свој ЛБО број и да кликне на дугме "“Провери”".
- Применом овог сервиса, сва осигурана лица ће моћи да се информишу о статусу производње њихове здравствене картице без потребе одласка на шалтер Републичког фонда“ - рекла је др Верица Лазић в.д. директора Републичког фонда за здравствено осигурање.
Уколико сервис на сајту пружи информацију да је здравствена картица произведена, осигурано лице треба да се јави матичној филијали, односно испостави, како би преузело здравствене картице. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА