Најновије

ОКРШАЈ ШЕШЕЉА И МРКОЊИЋА: Ево како је Шешељ одговорио на провокације и запушио свима уста!

Милутин Мркоњић, почасни председник Социјалистичке партије Србије, гостујући у јутарњем програму Телевизије „Пинк“ запретио је да ће шефа радикала и председничког кандидата Војислава Шешеља, уколико му се појави пред очима, „отерати у пи*ку материну”.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Мркоњић је, наиме, завршавајући своје гостовање у јутарњем програму, на речи водитеља да уколико жели може остати још мало у студију и искористити прилику да се поздрави са Војиславом Шешељом, који треба да стигне сваког момента, као из топа рекао:

- Ма шта има да га чекам, могу само да га отерам у пи*ку материну! - рекао је без пардона Милутин Мркоњић на запрепашћење водитеља, али и гледалаца.
Међутим, председнички кандидат Српске радикалне странке Војсилав Шешељ му то нимало није замерио јер је, како каже, уверен је да се његов друг Мрка само шалио. Додаје да су се њих двојица срели неколико минута након тога и имали и те како занимљив разговор.
- Не знам за то што је рекао, ми смо се срели после тога. Сусрет је био веома срдачан. Пошто сам негде у новинама читао да су он и Ружић украли некоме 100.000 евра за кафанским столом, напао сам га одмах да ми да неки проценат од тих пара што је узео. Ми смо у одличним односима и уверен сам да се само шалио када је рекао то што је рекао - навео је Шешељ.
Подсетимо, лидер радикала Војислав Шешељ и почасни председник социјалиста и бивши министар инфраструктуре Милутин Мркоњић су стари пријатељи, а сви још памте опкладу њих двојице у којој је улог било 100 поло мајица. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА