Најновије

ПОГЛЕДАЈТЕ НОВЕ БРАВУРЕ: Шести трипл дабл Јокића и "тројкаааа" америчког коментатора (ВИДЕО)

Денвер је све даље од плеј-оф места, али је зато Никола Јокић одиграо још једну партију за памћење.

Никола Јокић на шуту за три поена (фото: Јутјуб принтскрин)

Српски кошаркаш бриљирао је у поразу свог тима (122:114) са шестим трипл-дабл остварењем: 26 поена (11/16 из игре), 13 скокова и 10 асистенција од којих су поново неке биле за категорију “потез дана”.
Гости су овим поразом себи додатно закомпликовали ситуацију у борби за доигравање у Западној конференцији, пошто сада имају две победе мање и два пораза више, али и лошији међусобни учинак од директног конкурента Портланда.
У Шарлоту, састав из Колорада поклекао је у последњој деоници у коју је ушао са осам поена суфицита.
Одлично су гости одиграли све до тада, предвђени Јокићем који је своју сјајну партију наговестио у првом делу игре са неколико изванредних потеза и тројком са звуком сирене за полувреме!
Ипак, у критичној последњој деоници по Денвер, Хорнетси су одиграли боље и захваљујући понајвише Кемби Вокеру (31 п) преокренули резултат у своју корист. Последњи трзај гости су направили поново преко Јокића који је погодио тројку за прилазак на 114:118 минут и по пре краја, али испоставило се да боље и више нису могли да извуку у Северној Каролини.
Гери Херис са 20, Данило Галинари са 19 поена и Кенет Фарид са 18, били су, поред најефикаснијег Јокића, најбољи код гостију.
У наставку погледајте бравуре Јокића са ове утакмице, а од 4:00 минута можете чути америчке коментаторе како изговарају реч тројка и помињу како су их Срби исправљали при изговору те речи.  Извор: Телеграф, Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА