Најновије

Тешке оптужбе Бошка Обрадовића: Ево, ко је срушио зид плача!

Лидер посланичке групе "Двери", Бошко Обрадовић, тешко је оптужио актуелног премијера Александра Вучића, рекавши да је "ваљда свима јасно да су његови људи срушили Зид плача, када су млади отишли у протестну шетњу - да би компромитовали протест"!

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

Он је ово написао на свом Твитер налогу а уједно и објаснио и своју подршку протесту средњошколаца на протесту у Чачку (Моје три ћерке су биле тамо)
Посланичка група Двери саопштила је данас да је упутила захтев председници Скупштине Србије Маји Гојковић и генералном секретару парламента, за хитном нормализацијом рада Скупштине и наставаком започете седнице.
Истичу и да је Гојковић на неуставан и скандалозан начин, кршећи Пословник о раду, прекинула прву седницу редовног пролећног заседања, под неприхватљивим образложењима да је немогуће заседање током председничке кампање.
- Она обавештење о прекиду заседања није упутила посланицима са званичног места председавајуће, већ током конференције за новинаре. Грађани Србије су предуго таоци осионе политике СНС, која узурпира и скрнави све државне институције - истиче се у саопштењу Двери.
У саопштењу се наводи и да ће "најновије у низу понижавања државе Србије и њених грађана бити Александра Вучића да наредних месеци буде и премијер и председник државе.У неподношљивој медијској блокади, редовно пролећно заседање НСРС ће омогућити бољу информисаност грађана о текућим дешавањима и катастрофалним законским решењима која коалиција окупљена око СНС предлаже и спроводи по сопственој вољи и Вучићевим инструкцијама". Како је изгледао јучерашњи протест средњошколаца у Чачку погледајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА