Најновије

СЕЋАТЕ СЕ БРАНКЕ БЛЕК РОУЗ? Била је прва српска стриптизета, овако данас изгледа! (ФОТО/ ВИДЕО)

Легенда ноћног живота.

Бранка Блек Роуз (Фото: Јутјуб)

Бранка Милијанчевић, познатија као Бранка Блек Роуз, најпознатија је српска стриптизета. Професионално је почела да се бави стриптизом 1999. године и веома је поносна на своју професију, за коју каже да није исто што и проституција.
Чак је 2001. године отворила школу мушко-женског стриптиза, а снимила је и филм "Живот са Бранком Блек Роуз",  имала улогу смерне жене у филму "Звезде љубави". Бранка је и написала неколико књига поезије, а једно време је имала и ауторску емисију "Аполонија Афродита" на телевизијској станици "Св. Ђорђе" у Инђији.

Веома је поносна и на Сајам еротике који се одржава и у београду, а 2005. године га је отворила и тада је проглашена за прву даму српске еротике.
Бранка има и свој стриптиз клуб, а јуче је гостовала у јутарњем програму ТВ Пинка.  "Када сам се ја појавила на сцени, борила сам се да докажем да стриптиз може бити кабаретски шоу без проституције у позадини, он је био признат и на светским сајмовима еротике. Е, онда су се појавиле такве као што је Кристина, које су као стриптизете, а у позадини се баве и проституцијом. Или си стриптизета или си проститутка, не могу се мешати бабе и жабе"- изјавила је том приликом Бранка. Можете је видети на 2: 39:
Како је Дара Бубамара показала међуножје усред Магазин Ина можете погледати ОВДЕ. Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА