Најновије

ИЗБОРНА КРИЗА: Представник ЛДП у РИК-у поднео оставку!

Председник ЛДП Чедомир Јовановић најавио је да ће представник те странке у РИК-у у понедељак поднети оставку.

Чедомир Јовановић (Фото: ЛДП)

Како је рекао, на тај начин ће пружити подршку једном од главних захтева студената који се боре за реформу изборног законодавства.
Према његовим речима, захтеви студената, који већ данима протестују на улицама највећих градова у Србији, не смеју бити игнорисани и на њих се мора што пре одговорити, саопштено је из ЛДП. 
Јовановић у изјави указује и да партије и појединци не смеју да злоупотребљавају протест студената, који, како каже, своје незадовољство животом који им се нуди исказују свакодневним шетњама и листом захтева којом Србију желе да мењају у земљу у којој ће моћи и да живе, а не само из ње да оду. 
Политичари, према његовом мишљењу, треба да ураде једино што је нормално и у овом тренутку потребно и да уместо "шупљих хвалоспева и глупих критика" помогну да се испуни онај студентски захтев за који су лично одговорни. 
- Зато ће представник ЛДП-а у РИК-у у понедељак поднети оставку и поред тога што је током целог изборног процеса радио поштено и у складу са законом указивао на одређене неправилности у поступању чланова РИК-а - навео је Јовановић. 
Он је оценио и да циљ студената да се измени изборно законодавство, као и гест ЛДП не воде Србију у дубље поделе, већ, како каже, отварају перспективу нормалног живота читавој земљи. 
- Овако подељени, неспособни да пронађемо заједнички језик, правимо жртве од свих грађана, а на првом месту студената, који су најневинији међу нама, јер се данас боре за бољу Србију у којој ћемо сутра живети, за разлику од безидејних или непријватљиво погрешних странака које су себично опседнуте процентима, мандатима или лидерством - закључио је Јовановић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА