Најновије

У ЗАДЊИ ЧАС: Навијачки кодекс је неумољив - да су Делије однеле заставе са Југа, Гробари би били угашени!

Туча навијача Звезде и Партизана је у навијачким круговима је и даље главна тема. Сви покушавају да сазнају детаље сукоба, како је испланирана акција, ко је како прошао у тучи…

Сцена из обрачуна навијача (фото: Јутјуб принтскрин)

Телеграф је успео да дође до информација везаних за саму акцију коју су Делије испланирале до ситних детаља. Циљ је био да се покупе заставе Гробара, а да се онда на вечитом дербију, који је на програму за 7 дана, на Северу изнесу заставе навијача црно-белих, којима би Гробари фактички били угашени.
У навијачком свету када изгубиш заставу група престаје да постоји, а када би се десило да изгубите буквално све заставе, то би за групу био крај.
План Делија умало није успео. Једна група од десетак, мора се рећи лудо храбрих навијача, који су се у правој самоубилачкој мисији инфилтрирали на Југ, маскирани црно-белим шаловима, успела је да се докопа ранца у коме су стајале заставе, а затим и да крене ка излазу.
Како санаје портал, управо у тим моментима је и требало да крене група која је била скривена изван стадиона и која је касније напала ка јужној трибини споља. Требало је направити већи хаос испред стадиона, како би се инфилтриране Делије извукле из читавог метежа са покупљеним пленом у виду застава Гробара.
Међутим, група споља је мало закаснила са нападом, а Гробари су у последњем моменту схватили да су им заставе у рукама Делија и појурили су ка њима. У том моменту се умешала и полиција и зауставила је Делије буквално пред самим излазом, где је био паркиран аутомобил, који је требало да покупи заставе и побегне.
Један навијач Звезде је том приликом ухваћен од стране Гробара и они су га брутално претукли, па је завршио у Ургентном центру са тешким повредама због покушаја отимања заставе, али није био у животној опасности.
Они који су упућени у навијачка дешавања сматрају да је много боље што до отимања застава није дошло, иако је мало фалило до тога, јер би то вероватно узроковало покушај освете, а уколико би неко од Делија био ухваћен након пада застава у њихове руке, питање је колико би Гробари на њему искалили бес. А масовну тучу Делија и Гробара можете погледати ОВДЕ. Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА