Најновије

"Не бих саветовао Белом да иде на протест"

Један од идејних твораца и портпарол покрета "Бели – само јако" Стеван Влајић рекао је да не би саветовао Љубиши Прелетачевићу Белом да се појави на протестима.

Љубиша Прелетачевић Бели (Фото: јутјуб)

Стеван Влајић је истакао да има такав став због карактера измишљеног лика и трећепласираног на председничким изборима у Србији, кога тумачи Лука Максимовић.
- У питању је грађански протест који су иницирали студенти. Он обилује најразличитијим групама и себично би било присвајати га и од њега политички профитирати, иако би га његово присуство можда и омасовило. Бели је много препознатљивији од Луке, а ми смо даном нашег искорака у свет политике изгубили статус "обичног грађанина" - каже Влајић. 

Према његовим речима, покрет "Бели – само јако" ће готово сигурно учествовати на предстојећим локалним изборима у Београду, као и да ће носилац листе бити Љубиша Прелетачевић Бели. 
Влајић је одбацио теорије о томе да је Бели пројекат власти. 
- Те теорије нису актуелне од јуче, прате нас од почетка нашег деловања. То је за мене лично понижавајуће и мислим да су такви наводи злонамерни и неутемељени. Знамо ко смо и зашто смо се окупили, а посебно какав нам је јединствени став о Александру Вучићу, овој влади, СНС-у и њиховој петогодишњој владавини - закључио је Влајић. Шта Белом најтеже пада због тога што није победио на председничким изборима погледајте ОВДЕ. Извор: Данас, Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА